«Carmilla»: Η δημοφιλής σειρά του YouTube με τις λεσβίες βαμπίρ γίνεται ταινία

«Carmilla»: Η δημοφιλής σειρά του YouTube με τις λεσβίες βαμπίρ γίνεται ταινία

Το «Carmilla», η κωμική σειρά/ λεσβιακό love story που βασίστηκε σε νουβέλα με βρικόλακες του 19ου αιώνα και προκάλεσε αίσθηση στο YouTube τα δύο χρόνια που παίζει σε αυτό, θα γίνει κανονική ταινία, με τα μέλη του καστ της σειράς, σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety.

H σειρά έχει πάνω από 50 εκατομμύρια views στο YouTube και 250.000 και άνω followers στα social media από τότε που άρχισε, τον Αύγουστο του 2014. Περίπου το 82% εξ αυτών («Creampuffs») είναι γυναίκες, και τα 2/3 μεταξύ 18 και 24 ετών.

Οι παραγωγοί επιδιώκουν να επεκτείνουν το franchise με την ταινία, που πρόκειται να βγει στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2017. Σε αυτήν θα παίζουν πολλά από τα μέλη του καστ της σειράς, περιλαμβανομένων των Ελίζ Μπάουμαν (Laura) και Νατάσα Νεγκοβάνλις (Carmilla).

Η δράση της σειράς εκτυλίσσεται σε ένα φανταστικό πανεπιστήμιο, όπου η φοιτήτρια Laura διαπιστώνει πως η αρχική της συγκάτοικος έχει εξαφανιστεί και έχει αντικατασταθεί από τη μυστηριώδη αλλά σέξι Carmilla, που αποδεικνύεται ότι είναι βρικόλακας. Η σχέση τους αποτελεί ένα «περίπλοκο love story», σύμφωνα με τους συντελεστές της σειράς, ενώ παράλληλα επιλύουν μυστήρια.

Η ταινία θα εκτυλίσσεται πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα της τρίτης σεζόν της σειράς, που έκανε την πρεμιέρα της στα μέσα του Σεπτεμβρίου. Επίσης, εξετάζεται το ενδεχόμενο επέκτασης του franchise και με άλλους τρόπους, όπως κοσμήματα, μια «κανονική» τηλεοπτική σειρά κ.α.

Δημοφιλή