Αυτός ο άνδρας βρήκε τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να κάνει το βιογραφικό του να ξεχωρίσει

Αυτός ο άνδρας βρήκε τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να κάνει το βιογραφικό του να ξεχωρίσει
Instagram

Με την ανεργία των νέων να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις περισσότερες χώρες του κόσμου, οι περισσότεροι εργοδότες λαμβάνουν καθημερινά δεκάδες ή και εκατοντάδες βιογραφικά, τα οποία δεν έχουν πάντοτε τον χρόνο να μελετήσουν προσεχτικά. Πολλά από αυτά καταλήγουν στον κάλαθο των αχρήστων ή χάνονται σε κάποιο συρτάρι ή ψηφιακό αρχείο.

Για να βεβαιωθεί ότι το βιογραφικό του θα έφτανε στο κατάλληλο πρόσωπο, ένας 25χρονος από την Λιθουανία που μετακόμισε πριν ένα μήνα στο Σαν Φραντζίσκο αναγκάστηκε να λάβει δραστικά μέτρα. Ο Luka Yla, με πενταετή προϋπηρεσία στον τομέα του μάρκετινγκ, ντύθηκε ταχυδρόμος και παρέδωσε στον πιθανό, μελλοντικό εργοδότη του ένα κουτί με ντόνατ. Μόνο που το πακέτο έκρυβε και το βιογραφικό του σημείωμα.

Short stay in CHI city, on Monday morning leaving to San Francisko!

A photo posted by Lukas Yla (@lukasxyz) on

«Τα περισσότερα βιογραφικά συνήθως καταλήγουν στα σκουπίδια. Το δικό μου, στο στομάχι σας», έγραφε ο άνδρας στο επιστολή που είχε εσωκλείσει μαζί με το βιογραφικό του.

Ο Luka φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά πως να προωθήσει τον εαυτό του, άρα θα γνωρίζει τις κατάλληλες μεθόδους για να προωθήσει ένα προϊόν. Δεν γνωρίζουμε εάν η συγκεκριμένη εταιρεία τον κάλεσε για συνέντευξη, όμως ο ίδιος έχει καταφέρει εντωμεταξύ να έρθει σε επικοινωνία με δέκα άλλες.

Δημοφιλή