5 λόγοι για να ξεκινήσετε να βλέπετε το «Happy Valley»

5 λόγοι για να ξεκινήσετε να βλέπετε το «Happy Valley»
youtube

Η σειρά «Happy Valley» επιστρέφει για δεύτερη χρονιά και είμαστε παραπάνω από έτοιμοι για να παρακολουθήσουμε τον δεύτερο κύκλο.

Η βρετανική σειρά, που στα 61α τηλεοπτικά βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA), πήρε το βραβείο καλύτερης Δραματικής Σειράς (2015), περιστρέφεται γύρω από την αστυνομικό Catherine Cawood, η οποία καθοδηγεί μία ομάδα αφοσιωμένων αστυνομικών στην κοιλάδα Calder στο West Yorkshire. Ο Tommy Lee Royce, ο πατέρας του εγγονού της και ο άνθρωπος που παραλίγο να την σκοτώσει, μπορεί να είναι στη φυλακή, αλλά δε φεύγει από την σκέψη της. Κατά τη διάρκεια του καθήκοντος η Catherine κάνει μια μακάβρια ανακάλυψη - ένα πτώμα. Τα σημάδια του θύματος έχουν εντυπωσιακή ομοιότητα με μια σειρά από άλλες δολοφονίες που έγιναν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών, γεγονός που υποδηλώνει ένας κατά συρροή δολοφόνος είναι ελεύθερος. Αλλά η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο συγκλονιστική όταν προκύπτει ότι η Catherine γνωρίζει το θύμα - κάτι που θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις τόσο για τον εαυτό της όσο και για την οικογένειά της. Την ίδια στιγμή, ο ντετέκτιβ John Wadsworth αγωνίζεται να θέσει τέλος σε μια σχέση που γρήγορα βγαίνει εκτός ελέγχου και ο Tommy σχηματίζει δεσμό με μια μυστηριώδη θαυμάστρια παρά το γεγονός ότι είναι πίσω από τα κάγκελα.

Εάν αυτή η υπόθεση δεν είναι αρκετή για να σας πείσει να δείτε την σειρά, εμείς σας προσφέρουμε ακόμα 5 σημαντικούς λόγους για να την δείτε και να την αγαπήσετε.

1. Είναι έντονη και τρομακτική

Νομίζετε ότι η ζωή μίας γυναίκας αστυνομικού σε μία μικρή βρετανική πόλη είναι βαρετή; Ξανασκεφτείτε το!

2. Η Sarah Lancashire είναι εκπληκτική

Μπορεί η πρωταγωνίστρια της σειράς να μην είναι γνωστή στο αμερικανικό κοινό, αλλά θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

3. Την σειρά υπογράφει μία γυναίκα

Και συγκεκριμένα, η Sally Wainwrigh.

4. Η σκηνοθεσία είναι απίστευτη

5. Η πλοκή είναι γεμάτη εκπλήξεις

Αλλά δεν θέλουμε να δώσουμε spoilers!

O δεύτερος κύκλος του «Happy Valley» ξεκινά στον OTE TV στις 10 Οκτωβρίου και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 10μμ στο κανάλι OTE CINEMA 4HD.

Δημοφιλή