ΔΙΕΘΝΕΣ
11/10/2016 06:28 EEST

Νεαρός Σαουδάραβας φλέρταρε στο διαδίκτυο με Αμερικανίδα και τον συνέλαβαν

Ένας νεαρός από τη Σαουδική Αραβία συνελήφθη για «ανήθικη συμπεριφορά» επειδή εμφανιζόταν να πρωταγωνιστεί σε online βίντεο στα οποία συζητούσε μία Αμερικανίδα vlogger.

Ο 19χρονος ο οποίος είναι γνωστός με το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί στο διαδίκτυο, «Abu Sin» γνώρισε την 21χρονη Christina Crockett, από την Καλιφόρνια. 

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο YouNow ήταν προκλητικά και τραβούσαν «αρνητική προσοχή» από θεατές από όλο τον κόσμο.

«Τα βίντεο του έλαβαν πολλά σχόλια και πολλοί σχολιαστές από το ευρύ κοινό απαίτησαν να τιμωρηθεί για τις πράξεις του» είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ριάντ, σύμφωνα με την Saudi Gazette.

«Οι δύο τους δημιούργησαν δελεαστικά βίντεο που τράβηξαν χιλιάδες ακόλουθους και θεατές από όλο τον κόσμο σε σύντομο χρονικό διάστημα», συνέχισε τονίζοντας ότι έγινε διάσημος και τράβηξε αρνητική προσοχή.

Ο «Abu Sin» δεν μιλούσε καθόλου αγγλικά και η  Christina καθόλου αραβικά και όμως κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Σε ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεο τους στο YouNow, ο «Abu Sin» λέει στην Crockett: «Είμαι από τη Σαουδική Αραβία». Τότε εκείνη του απαντάει τινάζοντας τα ξανθά της μαλλιά «Αυτό είναι τέλειο, εγώ είμαι από την Αμερική».Στη συνέχεια φαίνεται να της λέει γεμάτος ενθουσιασμό «Σ' αγαπώ πάρα πολύ. Σ 'αγαπώ πάρα πολύ. Σ 'αγαπώ πάρα πολύ». Εκείνη του λέει: «Ω, εγώ δεν ξέρω καν τι λες, αλλά σ 'αγαπώ τόσο πολύ».

Η Σαουδική Αραβία έχει περάσει αρκετούς νόμους για τη χρήση του διαδικτύου συμπεριλαμβανομένου ενός νόμου για το έγκλημα στο διαδίκτυο, το 2007.

Την περασμένη εβδομάδα, ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Την Κυριακή ο Abu Sin κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο διάρκειας περίπου ενός λεπτού. Σε αυτό, υποσχέθηκε ότι δεν θα χρησιμοποιεί πλέον τα social media με τον τρόπο που να παραβιάζει τους ηθικούς και θρησκευτικούς κωδικές του βασιλείου. Είπε επίσης ότι έχει «μετανοήσει» που κουβέντιασε με την με τα κορίτσια στο διαδίκτυο.

Sponsored Post