ΔΙΕΘΝΕΣ
11/10/2016 08:44 EEST | Updated 11/10/2016 09:20 EEST

E-mails της εκστρατείας της Κλίντον για ΑΤΙΑ και εξωγήινους διέρρευσε το WikiLeaks

Bloomberg via Getty Images
Hillary Clinton, 2016 Democratic presidential nominee, speaks during a campaign event in Columbus, Ohio, U.S., on Monday, Oct. 10, 2016. Clinton and Donald Trump combined salacious charges about past sexual scandals with sober discussion of substantive topics during their second presidential debate Sunday night following a weekend of unprecedented crisis in the Republican nominee's campaign. Photographer: Ty Wright/Bloomberg via Getty Images

Η διαρροή των e-mails της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον από το WikiLeaks φέρνει νέα στοιχεία όχι μόνο για την στρατηγική που κλήθηκε να ακολουθήσει η υποψήφια πρόεδρος, αλλά και για τα ίδια τα μέλη της καμπάνιας της. Αυτό που δεν θα περίμεναν να δουν οι περισσότεροι είναι ίσως μηνύματα που να αφορούν σε ΑΤΙΑ και εξωγήινους.

Σύμφωνα με την Washington Post, ο Ελληνοαμερικανός υπεύθυνος της εκστρατείας και στενός οικογενειακός φίλος των Κλίντον, Τζον Ποντέστα, είχε λάβει σειρά μηνυμάτων από πρώην μέλος του συγκροτήματος Blink 182 σχετικά με την πιθανότητα τα ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστου ταυτότητας που έχουν εντοπιστεί στον αμερικανικό ουρανό να ανήκουν σε κάποιον εξωγήινο πολιτισμό. Παρόλο που στο WikiLeaks μπορεί να δει κανείς μόνο τα εισερχόμενα μηνύματα και δεν μπορεί να αποδειχτεί εάν ο Ποντέστα απάντησε σε αυτά, ο όγκος και η δομή των μηνυμάτων υποδεικνύουν ότι υπήρξε ανταλλαγή απόψεων.

Εξάλλου είναι γνωστό το ενδιαφέρον του Ελληνοαμερικανού για τους εξωγήινους. Ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες του όσο ήταν σύμβουλος του Μπάρακ Ομπάμα ήταν το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πείσει τον Αμερικανό πρόεδρο να προβεί σε αποκαλύψεις σχετικά με τα έγγραφα των μυστικών υπηρεσιών που σχετίζονται με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Ακόμα, έχει υποστηρίξει ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει απασχολήσει και την ίδια την Κλίντον.

Πράγματι, το 2007, η Κλίντον είχε αναφέρει ότι η πιο συνηθισμένη ερώτηση που δεχόταν ο σύζυγός της, Μπιλ Κλίντον, στην βιβλιοθήκη του, όσο βρισκόταν στην εξουσία, αφορούσαν στην παρουσία άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων (UFO) στον αμερικανικό ουρανό. Το 2014, ο ίδιος ο Μπιλ Κλίντον παραδέχτηκε ότι δεν θα εκπλησσόταν εάν κάποια στιγμή ένας εξωγήινος πολιτισμός επισκεπτόταν τον πλανήτη Γη.

«Ελπίζω μόνο να μην είναι σαν (την ταινία) “Η Ημέρα Ανεξαρτησίας”», είχε πει.

Όταν Χίλαρι κλήθηκε να σχολιάσει με την σειρά της τα σχόλια του άνδρα της, είχε πει ότι πιστεύει ότι εξωγήινοι ίσως να έχουν επισκεφτεί τον πλανήτη μας. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο επικεφαλής της προεκλογικής της καμπάνιας, Τζον Ποντέστα, της είχε ζητήσει να υποσχεθεί ότι θα βγάλει στην επιφάνεια τα κρατικά «μυστικά» για την ύπαρξη ή μη εξωγήινων. Μόνο που κατά την διάρκεια της εκστρατείας της δεν έχει υποσχεθεί ότι θα προβεί σε μια τέτοια ενέργεια, ούτε είναι γνωστό εάν το θέμα συνεχίζει να την απασχολεί.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι εκπρόσωποι της εκστρατείας της απέφυγαν να σχολιάσουν την παρουσία των συγκεκριμένων e-mails και επέλεξαν να κατηγορήσουν -για μια ακόμα φορά- την Ρωσία για τις διαρροές. Υπενθύμισαν ακόμα ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος η χώρα να προσπαθήσει να εισέλθει στο ηλεκτρονικό σύστημα καταμέτρησης των ψήφων κατά την διάρκεια των αμερικανικών εκλογών, ώστε να νικήσει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Sponsored Post