Μητσοτάκης: Δεν μάθαμε τίποτα καινούργιο από τον πρωθυπουργό και δεν πήρα απαντήσεις σε αυτά που έθεσα

Μητσοτάκης: Δεν μάθαμε τίποτα καινούργιο από τον πρωθυπουργό και δεν πήρα απαντήσεις σε αυτά που έθεσα
sooc

«Νομίζω, μάθατε πολλά καινούρια από μένα και τίποτε καινούριο από τον πρωθυπουργο» σχολίασε σε δημοσιογράφους ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη λήξη της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

«Μια από τα ίδια. Απαντήσεις σε αυτά που έθεσα, δεν πήρα όπως είδατε» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ για τη μάχη που είχε με τον πρωθυπουργό.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή για τη διαπλοκή ξεκίνησε με φουλ επίθεση και ολοκλήρωσε- τη δευτερολογία του, λέγοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι «ο πιο ψεύτης, ο πιο ανίκανος και πιο αποτυχημένος πρωθυπουργός της χώρας».

«Και στις δύο ομιλίες φάνηκε η χυδαιότητα του λόγου σας. Εδώ που έχουμε φτάσει δεν χρειάζεται να συστηθούμε στους Έλληνες πολίτες. Είστε ο πιο ψεύτης, ανίκανος και αποτυχημένος πρωθυπουργός της χώρας και στο ληξιαρχείο της ιστορίας θα γράψει και ο νεότερος τέως πρωθυπουργός. Μιας και μιλάτε για ψέματα. Είστε ή δεν είστε ο πρωθυπουργός που υποσχέθηκε την 13η σύνταξη;» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σηκώνοντας το γάντι για το θέμα της Siemens παραδέχτηκε ότι «βεβαίως και υπάρχει σκάνδαλο» και κανέναν δεν το αμφισβητεί. Ωστόσο προέτρεψε τον κ. Τσίπρα: «Εάν δεν σας αρέσει ο συμβιβασμός που πετύχαμε, να τον αλλάξετε. Σταματήστε την καραμέλα». Τονίζοντας επίσης ότι κανένας δεν χάρισε στον ίδιο κανένα τηλεφωνικό κέντρο και ότι όλα πληρώθηκαν στο ακέραιο.

Δημοφιλή