Η μικρή Aya έχει την ατυχία να ζει στην Συρία - Μέσα στα αίματα κλαίει και ζητάει τον μπαμπά της

Η μικρή Aya έχει την ατυχία να ζει στην Συρία - Μέσα στα αίματα κλαίει και ζητάει τον μπαμπά της

Είναι μόλις 8 ετών. Ονομάζεται Ayah και πρόκειται για ακόμα ένα παιδί που έχει καταδικαστεί από τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία.

Στα πλάνα βλέπουμε τη μικρή γεμάτη από αίματα και σκόνη, καθώς το σπίτι της γκρεμίστηκε. Είναι σε κατάσταση σοκ, κλαίει και ζητάει τον μπαμπά της ενώ οι γιατροί προσπαθούν να περιποιηθούν τα τραύματα της.

Ο διάλογος με ένας από τους διασώστες που την ρωτά πως τη λένε και που βρισκόταν όταν βομβαρδίστηκε η περιοχή του Talbiseh όπου ζει είναι συγκλονιστικός:

-Πώς σε λένε;

-Ayah.

-Πού ήσουν όταν συνέβη;

-Στο σπίτι, αλλά η οροφή έπεσε πάνω μας... Ω μπαμπά, μπαμπά έλα...

Το κοριτσάκι έπεσε θύμα των βομβαρδισμών στην περιοχή, από τους οποίους δύο άτομα σκοτώθηκαν και άλλα 30 τραυματίστηκαν.

Μία ημέρα πριν, στις 9 Οκτωβρίου, η μικρούλα ήταν στο σχολείο της και παρακολουθούσε τα μαθήματα της. Χαμογελούσε και πίστευε πως όλα θα πάνε καλά.

Οι γονείς της και τα τρία αδέρφια της τραυματίστηκαν επίσης από τον βομβαρδισμό αναφέρει δημοσίευμα του CNN. Ωστόσο, μετά από προσπάθεια των ακτιβιστών στην περιοχή, η οικογένεια έσμιξε και όπως έγινε γνωστό, κανείς δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Η οικογένεια τώρα ψάχνει ένα μέρος για να μείνει, επειδή το σπίτι τους καταστράφηκε από την αεροπορική επιδρομή, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του Media Center Talbiseh.

Δημοφιλή