H καλύτερη δουλειά στον κόσμο: Φοιτήτρια πληρωνόταν για να διασκεδάζει σε πάρτι με πλουσιόπαιδα

H καλύτερη δουλειά στον κόσμο: Φοιτήτρια πληρωνόταν για να διασκεδάζει σε πάρτι με πλουσιόπαιδα
Young girl jumping from boat
Young girl jumping from boat
Juan Silva via Getty Images

Μια τυχερή φοιτήτρια ίσως έκανε τη καλύτερη καλοκαιρινή δουλειά που έχετε ακούσει ποτέ. Όχι δεν δούλεψε ως σερβιτόρα, ούτε πρόσεχε παιδάκια όπως συνηθίζουν τα κορίτσια της ηλικίας της.

Η φοιτήτρια από το Ηνωμένο Βασίλειο το καλοκαίρι που πέρασε ομολογεί ότι έκανε την καλύτερη δουλειά στη ζωή της όταν μια εταιρία ρούχων την έστειλε στις ΗΠΑ μόνο και μόνο για πηγαίνε σε πάρτι και σε γιοτ, φορώντας τα ρούχα της εν λόγω εταιρίας.

Συγκεκριμένα η Έλα Κρόκετ στο τρίτος έτος της σχολής της επιλέχθηκε ως το καταλληλότερο πρόσωπο για να διαφημίζει την συγκεκριμένη μάρκα ενδυμάτων.

Η υπεύθυνοι της εταιρίας την έστειλαν σε ένα νησί στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ και της πρότειναν να προωθήσει τη μάρκα σε παιδιά μεγιστάνων.

Η 21χρονη, μιλώντας για την εμπειρία της είπε χαρακτηριστικά: «Είναι 100% το καλύτερο καλοκαίρι που είχα ποτέ. Είχαμε ένα DJ όλη την ημέρα πάνω στο γιοτ και ακολουθούσε ένα βραδινό πάρτι με φαγητό μετά το ηλιοβασίλεμα».

Το διάστημα μάλιστα που δούλευε αποκάλυψε ότι γνώρισε και άλλα άτομα που ασχολούνται με παρόμοιο αντικείμενο, και κέρδιζαν χρήματα προωθώντας προϊόντα και μάρκες από άλλες εταιρίες και πίνοντας συγχρόνως σαμπάνια με τα «πλουσιόπαιδα».

Πάντως η νεαρή φοιτήτρια αναφέρθηκε επίσης και στις δυσκολίες της δουλειάς, τονίζοντας ότι δεν ήταν σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι και να χαλαρώσει όποτε ήθελε.

«Ήταν μια εργασία που απαιτούσε να είσαι εκεί όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, αλλά μου άρεσε γιατί ήταν η πρώτη φορά που δεν αισθανόμουν σαν να είμαι σε πραγματική δουλειά» αναφέρει.

Εκπρόσωπος της εταιρίας που επέλεξε την Έλα Κρόκετ γι’ αυτή τη δουλειά δήλωσε ότι δεν είναι εύκολο να εξασφαλίσει κανείς μια τέτοια θέση.

«Πρέπει να είναι το είδος του ατόμου που μπορεί να μιλήσει στον οποιονδήποτε. Πρόκειται για την οικοδόμηση σχέσεων και την ικανότητα δικτύωσης» τόνισε.

Πηγή: Daily Mirror

Δημοφιλή