Ρωσίδα μοντέλο φόρεσε φόρεμα φτιαγμένο από κρέας για φωτογράφιση γνωστού περιοδικού

Ρωσίδα μοντέλο φόρεσε φόρεμα φτιαγμένο από κρέας για φωτογράφιση γνωστού περιοδικού
Twitter

Mοντέλο από τη Ρωσία αποκαλύπτει τι της συνέβη σε μια φωτογράφηση για το περιοδικό Maxim όταν την υποχρέωσαν να φορέσει ένα ρούχο από ωμό κρέας βάρους 17 κιλών σε φωτογράφιση στην Αγία Πετρούπολη.

Ο λόγος για την Yulia Kaunova που φόρεσε το ασυνήθιστο φόρεμα το οποίο είχε σχεδιάσει η Natalya Fadeeva. Για την κατασκευή του η σχεδιάστρια έραψε φέτες από σάρκα βόειου κρέατος πάνω στο σώμα του μοντέλου λίγο πριν τη φωτογράφηση για να εξασφαλίσει ότι το ένδυμα θα παραμείνει φρέσκο όσο το δυνατόν περισσότερο. Χρειάστηκε περίπου μια ώρα για να ολοκληρώσει το φόρεμα που ζύγιζε κατ’ εκτίμηση 25 κιλά και φορέθηκε πάνω από τα εσώρουχα του μοντέλου, αναφέρει η Βρετανική The Sun.

Το νεαρό μοντέλο αναγκάστηκε να το φορά για περισσότερο από τέσσερις ώρες μέχρι οι φωτογράφοι να είναι ικανοποιημένοι με τις λήψεις που είχαν κάνει.

Το κόσνεπτ ήταν εμπνευσμένο από αντίστοιχο κρεατένιο φόρεμα που είχε λανσάρει η Lady Gaga το 2011 στο MTV Video Music Awards και είχε σχεδιάσει ο Franc Fernandez.

«Μετά από λίγο άρχισα να παρατηρώ τη μυρωδιά. Ύστερα από ώρες μόλις τελειώσαμε τη φωτογράφηση, μπορούσα μετά βίας να αναπνεύσω, η μυρωδιά άρχισε να με τρελαίνει», είπε η ίδια και συμπλήρωσε «Ήμουν έκπληκτη που οι διοργανωτές ήρθαν με μια τέτοια πρόταση, αλλά κατέληξε να είναι ενδιαφέρουσα, γι' αυτό αποφάσισα να κάνω μια δοκιμή».

Δημοφιλή