Η πιο σέξι μαθηματικός στον κόσμο. Έχει τρελάνει τα social media με τις αισθησιακές πόζες της

Η πιο σέξι μαθηματικός στον κόσμο. Έχει τρελάνει τα social media με τις αισθησιακές πόζες της
Oksana Neveselaya/ Instagram

Τα μαθηματικά θεωρούνται ως το πιο απαιτητικό μάθημα ακόμα και για τους πιο συνεπείς μαθητές, αλλά με όταν έχεις για καθηγήτρια την Οξάνα Νεβεσέλαγια είναι λογικό το να μην μπορείς να συγκεντρωθείς.

Η όμορφη ξανθιά Ρωσίδα από το Μινσκ της Λευκορωσίας χαρακτηρίστηκε ως η πιο «καυτή» καθηγήτρια μαθηματικών έπειτα από ένα βίντεο που ανέβασε μαθητής της στο You Tube με την ίδια να παραδίδει μάθημα. Όπως ήταν αναμενόμενο το εν λόγω βίντεο έγινε viral.

Έκτοτε η πανέμορφη καθηγήτρια με τα γαλανά μάτια και τις τέλειες αναλογίες απέκτησε εξωφρενική δημοτικότητα στο διαδίκτυο, μετρώντας ήδη περίπου 170 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram.

Στο μόλις 45 δευτερόλεπτων βίντεο που προκάλεσε φρενίτιδα στους χρήστες του Υοutube η Οξάνα απεικονίζεται να παραδίδει μάθημα φορώντας ένα μίνι κοντομάνικο φόρεμα.

Πάντως η μαθηματικός δεν διστάζει να ποζάρει αισθησιακά και μάλιστα ανεβάζει συχνά στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκλητικές φωτογραφίες της με μαγιό ή εσώρουχα, αφήνοντας τα κολακευτικά σχόλια να πέφτουν «σαν βροχή».

Δημοφιλή