Καζακστάν: Ένοπλοι έδειραν πελάτες εστιατορίου εξαιτίας του λογαριασμού.Το φαγητό όμως ήταν καλό

Καζακστάν: Ένοπλοι έδειραν πελάτες εστιατορίου εξαιτίας του λογαριασμού.Το φαγητό όμως ήταν καλό

Εάν δεν έφαγαν ξύλο! Προηγουμένως μια ομάδα ενόπλων, όλοι τους μέλη μιας υπηρεσίας σεκιούριτι, είχε διαπληκτιστεί με αφορμή τον λογαριασμό σ΄ένα εστιατόριο στο Πάβλονταρ στο Καζακστάν και ο διαπληκτισμός κατέληξε σε άγριο ξυλολόπημα.

Το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε. Στο βίντεο φαίνονται οι άνδρες με παραστρατιωτικές στολές, ένας εκ των οποίων κρατά ένα καλάσνικοφ, να δέρνει έναν πελάτη και να τον ρίχνει στο έδαφος. Σε άλλο σημείο ένας θαμώνας προσπαθεί να επέμβει με αποτέλεσμα να τον ρίξουν στο έδαφος και να αρχίσουν να τον χτυπούν στο κεφάλι.

Η αστυνομία συνέλαβε τρεις υπόπτους οι οποίοι κινδυνεύουν να καταδικαστούν σε επτά χρόνια φυλακή.

Το TripAdvisor έχει χαρακτηρίσει το εστιατόριο ως καλό αλλά ακριβό.

Εν τω μεταξύ η εταιρεία σεκιούριτι με την ονομασία Elekor Kuzet, σύμφωνα με την daily mail στην οποία εργάζονται οι δράστες, ανέφερε ότι οι υπάλληλοί της βρίσκονταν σε αυτοάμυνα, ενώ ο ιδιοκτήτης της εταιρείας δήλωσε πως εξετάζεται λεπτομερώς το υλικό από το βίντεο.

«Προσφέρουμε υπηρεσίες ασφαλείας σε χώρους εστίασης και μας κάλεσαν όταν ένας από τους πελάτες αρνήθηκε να πληρώσει. Ένας από τους πελάτες επιτέθηκε στον υπάλληλό μας, ενώ ένας άλλος προσπάθησε να του πάρει το όπλο. Το περιστατικό αυτό υπάρχει επίσης σε βίντεο αλλά δεν δόθηκε στη δημοσιότητα» είπε ο Eduard Bezo, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας σεκιούριτι.

Δημοφιλή