Αυτή είναι η δημοφιλέστερη απόχρωση για τα νύχια σύμφωνα με το Pinterest

Αυτή είναι η δημοφιλέστερη απόχρωση για τα νύχια σύμφωνα με το Pinterest

Είναι μια ερώτηση που σίγουρα μας έχει βασανίσει -ευχάριστα-: «Τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου;». Με τόσες αποχρώσεις εκεί έξω, η απόφαση σίγουρα δεν είναι εύκολη.

Αν και μας αρέσει να πειραματιζόμαστε, υπάρχουν πάντα και εκείνες οι επιλογές που έχουν γίνει πλέον κλασικές. Και όχι δεν αναφερόμαστε στο κόκκινο ή στο μπορντό, αλλά σε μία άλλη απόχρωση που όπως φαίνεται έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη.

Σύμφωνα με τις αναζητήσεις στο Pinterest, το οποίο αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για να αφουγκραστεί κάποιος τις τάσεις, το δημοφιλέστερο βερνίκι νυχιών είναι το Angora Cardi της αγαπημένης μας Essie.

Είναι καφέ; Είναι σοκολατί; Είναι κάτι ανάμεσα σε ροζ και σε σάπιο μήλο; Είναι όλα αυτά μαζί και όλα περισσότερα. Δείχνει αρκετά ιδιαίτερο για να ικανοποιήσει την ανάγκη μας για «κάτι διαφορετικό», αλλά και ικανό να συνδυαστεί με πολλές άλλες αποχρώσεις στα ρούχα μας.

Εάν λοιπόν δεν ξέρατε τι χρώμα να κάνετε στο επόμενο ραντεβού σας για μανικιούρ, ιδού η λύση. Ή πολύ απλά μπορείτε να αγοράσετε ένα Angora Cardi και να κάνετε ένα μανικιούρ στο σπίτι. Θα είστε πάντως έτοιμες για τον χειμώνα!