Συνεργός του μακελάρη του Μικρολίμανου συνελήφθη στη Βουλγαρία

Συνεργός του μακελάρη του Μικρολίμανου συνελήφθη στη Βουλγαρία
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Ένας σκληρός κακοποιός, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει σε αιματηρές επιθέσεις που είχαν γίνει το 2014 στο Μεταξουργείο, στον Άγιο Παντελεήμονα και στην Ομόνοια, συνελήφθη από τις βουλγαρικές Αρχές.

Πρόκειται για τον 34χρονο Αλβανό S.G., συνεργό του μακελάρη Αρμπέρ Μπάκο, ο οποίος το Νοέμβριο του 2014 είχε αιματοκυλίσει μπαρ στο Μικρολίμανο στον Πειραιά. Το γενετικό υλικό του είχε ταυτοποιηθεί και σε αιματηρή ληστεία γνωστού δικηγόρου στην Πεντέλη.

Ο 34χρονος χρησιμοποιούσε πολλά ψευδώνυμα και ήταν καταζητούμενος από το 2014. Βούλγαροι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στις 31 Αυγούστου 2016 στο μεθοριακό σταθμού του Gueshevo της Βουλγαρίας. Πριν από λίγες ημέρες ο επικίνδυνος κακοποιός εκδόθηκε στη χώρα μας και οδηγήθηκε στις ελληνικές φυλακές.

Το DNA του είχε εντοπιστεί σε ξενοδοχείο στο Μικρολίμανο, από το οποίο ο Αρμπέρ Μπάκο πήρε το πολεμικό καλάσνικοφ για να γαζώσει τους πελάτες του μπαρ επειδή δεν τον άφηναν να κεράσει μία κοπέλα. Ο 34χρονος ήταν ο μοναδικός από τους κακοποιούς που είχε ξεφύγει βρίσκοντας αρχικά καταφύγιο στην Αλβανία και αργότερα στην Βουλγαρία.

Ο γενετικός τύπος του είχε εντοπιστεί πάνω σε κουτάκι μπύρας και σε οδοντόβουρτσα μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Ο ίδιος γενετικός τύπος ταυτοποιήθηκε σε αποτσίγαρο κοντά στον χώρο της αιματηρής ενέδρας, που εκδηλώθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2014 σε βάρος του δικηγόρου στην Πεντέλη.

Ο 34χρονος συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση σε μπαρ του Μεταξουργείου στις 31 Οκτωβρίου 2014, η οποία εκδηλώθηκε επειδή ο ίδιος τσακωθεί με θαμώνα του καταστήματος. Σύμφωνα με κατάθεση του μακελάρη Μπάκο, ο 34χρονος είχε τραυματίσει θανάσιμα με όπλο 43χρονο θαμώνα, πατέρα δύο παιδιών. Το ίδιο είχε κάνει στις 6 Νοεμβρίου 2014 σε καφενείο στον Άγιο Παντελεήμονα χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Δημοφιλή