Πεντάχρονη στη Βραζιλία αποκάλυψε «ζωγραφίζοντας» τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από ιερέα

Πεντάχρονη στη Βραζιλία αποκάλυψε «ζωγραφίζοντας» τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από ιερέα
Twitter

Οι γονείς μιας πεντάχρονης από τη Βραζιλία ανακάλυψαν την σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί το κοριτσάκι τους μέσα από σκίτσα τα οποία αποτυπώνουν την φρίκη που έζησε στα χέρια ενός ιερέα της πόλης της, στο Montes Claros.

Στα σκίτσα το μικρό κορίτσια έχει ζωγραφίσει τον άνδρα να γέρνει πάνω της ενώ βρίσκεται ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι και άλλες αποτρόπαιες σκηνές.

Σύμφωνα με το τοπικό Globo, οι γονείς άρχισαν να ανησυχούν για την κορούλα τους όταν η μικρή σταμάτησε να πηγαίνει στα μαθήματα αγγλικών που παρέδιδε ο ιερέας.

Απευθύνθηκαν σε ψυχολόγο, ο οποίος υποψιάστηκε κακοποίηση και τους ενθάρρυνε να ψάξουν το δωμάτιο της μικρής για αποδεικτικά στοιχεία.

Το ζευγάρι ανακάλυψε συνολικά έξι ζωγραφιές, τις οποίες η 5χρονη είχε παραχώσει μέσα σε βιβλία στο δωμάτιό της. Ο πατέρας της μικρής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 54χρονο κληρικό Joao da Silva εκφράζοντας τις υποψίες του, ο ίδιος παραδέχτηκε την ενοχή του.

Στις ΗΠΑ, ένα στα τέσσερα κορίτσια και ένα στα οκτώ αγόρια έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση σύμφωνα με το Psychology Today.

Δημοφιλή