Παππάς: Έχουμε ολοκληρώσει όλες τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις, ας προχωρήσει η ελάφρυνση χρέους

Παππάς: Έχουμε ολοκληρώσει όλες τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις, ας προχωρήσει η ελάφρυνση χρέους
Sooc

Είναι ώρα οι εταίροι να υλοποιήσουν το δικό τους κομμάτι της συμφωνίας για την ελάφρυνση του χρέους, δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο CNBC ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, τονίζοντας πως η κυβέρνηση έχει ολοκληρώσει όλες τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν τον περασμένο Ιούλιο.

«Η κυβέρνησή μας έχει ολοκληρώσει όλες τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν τον περασμένο Ιούλιο. Προχωρούμε σε όλα όσα έχουν συμφωνηθεί. Αλλά χρειάζονται δύο για να χορέψεις τανγκό. Τώρα είναι η ώρα -όπως εμείς έχουμε ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις μας- και οι εταίροι μας να υλοποιήσουν το δικό τους κομμάτι της Συμφωνίας», τόνισε ο Νίκος Παππάς και πρόσθεσε σχετικά με τις εκλογές στη Γερμανία: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Καμία εκλογική διαδικασία, είτε σε τοπικό, είτε σε εθνικό επίπεδο, δεν πρέπει να καθυστερεί λύσεις τις οποίες έχουμε ήδη συμφωνήσει».

«Υλοποιήσαμε δομικές μεταρρυθμίσεις, ψηφίσαμε ένα νέο αναπτυξιακό νόμο, πετύχαμε πολύ αποτελεσματικές επιδόσεις σε ό,τι αφορά την απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων. Η Ελλάδα –για πρώτη φορά στην Ιστορία της- βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, μιλάμε για “χρυσό μετάλλιο”, στην απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων για το 2015, ενώ είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και για το επόμενο στάδιο», επισήμανε ο Υπουργός Επικρατείας.

Δημοφιλή