ΔΙΕΘΝΕΣ
25/10/2016 10:23 EEST | Updated 25/10/2016 10:25 EEST

Όταν ο Τραμπ μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τους Κλίντον. Το βίντεο που θα τον κάνει να «κοκκινίσει»

Joe Raedle via Getty Images
TAMPA, FL - OCTOBER 24: Republican presidential candidate Donald Trump speaks during a campaign rally at the MidFlorida Credit Union Amphitheatre on October 24, 2016 in Tampa, Florida. There are 14 days until the the presidential election. (Photo by Joe Raedle/Getty Images)

Μπορεί να την έχει αποκαλέσει «βρωμιάρα», να έχει αμφισβητήσει το έργο της ως υπουργός Εξωτερικών και εκείνου του συζύγου της όταν ήταν πρόεδρος, όμως ο Ντόναλντ Τραμπ κάποτε έτρεφε βαθιά συναισθήματα για την Χίλαρι Κλίντον.

Βίντεο από το 2008 που βγήκε πρόσφατα στην δημοσιότητα, δείχνει τον μεγιστάνα να μιλά με τα καλύτερα λόγια για το ζεύγος Κλίντον. Πρόκειται για απόσπασμα συνέντευξης που είχε δώσει στο κανάλι NY1 News, κατά την διάρκεια της οποίας ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Νομίζω ότι (η Κλίντον) είναι μια υπέροχη γυναίκα. (...) Πιστεύω ότι η πορεία της δεν θα σταματήσει εδώ. Θα γίνει μια πολύ καλή Γερουσιαστής. Είναι μια πολύ καλή πρώτη κυρία».

«Ξέρεις, η Χίλαρι είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα, πολύ δυνατή γυναίκα, αυτό είναι καλό. Όμως είναι και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Ξέρω την Χίλαρι και ξέρω τον σύζυγό της πολύ καλά, είναι καλοί άνθρωποι».

Για τον Μπιλ Κλίντον, τον οποίο τώρα παρουσιάζει ως βιαστή, είχε πει ότι ήταν ένας πολύ καλός πρόεδρος.

«Κοίτα τι έγινε στα χρόνια τον Κλίντον, δεν είχαν πόλεμο, η οικονομία πήγαινε καλά, όλοι ήταν χαρούμενοι. Πολλοί άνθρωποι τον μισούσαν γιατί ήταν ζηλιάρηδες».

Ανεξάρτητα από το εάν οι απόψεις του για τους Κλίντον ήταν τότε σωστές, ο Τραμπ κατάφερε να μας πείσει ότι μάλλον το μεγάλο μένος του για το ζεύγος οφείλεται σε... μεγάλη ζήλια. Να σημειώσουμε ότι το 2005, η Χίλαρι και ο Μπιλ έδωσαν το παρόν στον υπερπολυτελή γάμο του με την Μελάνια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο μεγιστάνας αλλάζει ριζικά γνώμη για κάποιον «φίλο» του ανάλογα με τα συμφέροντά του. Πρώτο «θύμα» ήταν ο Πούτιν.

Διαβάστε ακόμα: