ΔΙΕΘΝΕΣ
25/10/2016 07:44 EEST | Updated 25/10/2016 07:44 EEST

Άνδρας ομολογεί τον βιασμό και στραγγαλισμό τετράχρονης σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή στην Τουρκία

YouTube/ Yeni Türk Haber

Τούρκος παιδεραστής που βίασε και στραγγάλισε τετράχρονη ομολόγησε το έγκλημά του σε ζωντανή σύνδεση, κατά την διάρκεια εκπομπής που ερευνά υποθέσεις εξαφανίσεων.

Ο Himmet Akturk, ύποπτος για την απαγωγή της μικρής, είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί στην εκπομπή της Muge Anli που παρουσιάζει πρόγραμμα παρόμοιο με αυτό της Αγγελικής Νικολούλη στην Ελλάδα. Ο άνδρας ήθελε να αποδείξει την αθωότητά του, όμως, λόγω της πίεσης, λύγισε και ομολόγησε το έγκλημά του.

Η μικρή Irmak Kupal είχε εξαφανιστεί από την αυλή του σπιτιού της στην πόλη Φιλαδέλφεια στους πρόποδες του Τμώλου στα νότια της κοιλάδας των Σάρδεων και η οικογένειά της είχε απευθυνθεί, εκτός από τις αστυνομικές αρχές, και στα τηλεοπτικά δίκτυα για την γρήγορη ανεύρεσή της. Δεδομένου ότι το παιδί είχε ένα πρόβλημα στο πόδι της που δεν θα της επέτρεπε να διανύσει μόνη της μεγάλη απόσταση, αμέσως η εξαφάνιση αποδόθηκε σε απαγωγή.

Ο Himmet Akturk, ύποπτος για την αρπαγή του κοριτσιού, ομολόγησε τον βιασμό και την δολοφονία της μπροστά στο έκπληκτο τηλεοπτικό κοινό και την φανερά σαστισμένη τηλεπαρουσιάστρια. Στη συνέχεια υπέδειξε το σημείο ταφής της σορού, την οποία εντόπισαν οι αρχές δύο ημέρες μετά την εκπομπή.

Ο άνδρας συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου ομολόγησε εκ νέου το έγκλημα.