Ocean's Eight: Cate Blanchett και Sandra Bullock δίνουν ρέστα στις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Ocean's Eight: Cate Blanchett και Sandra Bullock δίνουν ρέστα στις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Το «Ocean's Eleven» και τα sequel που ακολούθησαν αποτελούν ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise ταινιών των τελευταίων χρόνων, που βασίστηκε σε μια επίσης διάσημη ταινία του 1960 το, σχεδόν ομότιτλο, «Ocean's 11». Όλα τους περιέχουν ένα all-star cast αντρών ηθοποιών, με τους George Clooney, Brad Pitt και Matt Damon στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του σύγχρονου remake.

Τώρα όμως, έρχεται το «Ocean's Eight» και είναι, επιτέλους, η σειρά των γυναικών να αναλάβουν δράση.

Το Ocean's Eight δεν είναι παρά μια αντίστροφη εκδοχή του Ocean's Eleven, όπου τη θέση του αντρικού καστ παίρνουν υπέροχες και εξίσου υπέρ-διάσημες γυναίκες ηθοποιοί, με το σενάριο να κινείται στο κλασικό μοτίβο των προηγούμενων ταινιών. Το εντυπωσιακό καστ της ταινίας αποτελείται από τις Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne Hathaway, Rihanna, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling και Akwafina, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Gary Ross.

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα παρασκήνια της ταινίας, η οποία κάνει γυρίσματα αυτές τις ημέρες στη Νέα Υόρκη, στις οποίες βλέπουμε την Blanchett και τη Bullock να περπατούν στους δρόμους και να πίνουν καφέ. Βέβαια, αυτό που πραγματικά κλέβει τη προσοχή, είναι τα ρούχα τους -ναι, εσένα κοιτάζουμε Cate, ανυπέρβλητη βασίλισσα του coolness.

Η Anne Hathaway, της οποίας ο ρόλος στο Ocean's Eight σηματοδοτεί και την επιστροφή της στον κινηματογράφο μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, μίλησε στο Entertainment Weekly τον περασμένο μήνα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, για τις συμπρωταγωνίστριές της λέγοντας: «Έχουν τρομερό χιούμορ και πολλές από αυτές είναι μητέρες, οπότε είμαι ενθουσιασμένη που στην πρώτη μου ταινία ως μαμά συνεργάζομαι με γυναίκες που το έχουν ξανακάνει και μπορώ να τις συμβουλεύομαι».

Ο Matt Damon, ο οποίος έπαιζε τον μικροαπατεώνα Linus Caldwell στο Ocean's Eleven (και στο Twelve και στο Thirteen), σχολίασε πως δεν μπορεί να περιμένει για το γυναικείο reboot. «Πιστεύω πως θα είναι απλά τέλειο. Θα τα σπάσουν όλα», είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

Και τώρα, χαζέψτε λίγη γυναικεία τελειότητα.

Ocean's Eight

Το Ocean's Eight αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2018.