Επιτέλους το πρώτο επίσημο trailer για το Gilmore Girls (δυόμιση απολαυστικά λεπτά με πολλές αποκαλύψεις)

Επιτέλους το πρώτο επίσημο trailer για το Gilmore Girls που έρχεται στις 25 Νοεμβρίου

Τα πρώτα καλά νέα για το Gilmore Girls (2000-2007) σας τα μεταφέραμε τον Ιούλιo όταν επιτέλους ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας που δεν είναι άλλη από την 25η Νοεμβρίου, οπότε και θα είναι διαθέσιμο στο Netflix.

Τότε είχαμε δει και ένα τρέιλερ 1,5 λεπτού με ελάχιστα πλάνα το οποίο προετοίμαζε το έδαφος για την επιστροφή της σειράς.

Τώρα όμως έχουμε πια και το πρώτο επίσημο τρέιλερ, διάρκειας μάλιστα περίπου 2,5 λεπτών- με χορταστικές σκηνές που μας επιτρέπουν να υποθέσουμε για το τι θα δούμε στο πρώτο από τα τέσσερα 90λεπτα επεισόδια του «Gilmore Girls: A year in the Life».

Οι δε παρατηρήσεις που διαβάσαμε στο Buzzfeed είναι...μοναδικές. Όπως «Το Stars Hollow είναι υπέροχο αλλά και παράξενο όπως πάντα» και «Οι διατροφικές συνήθειες των κοριτσιών δεν έχουν βελτιωθεί με τα χρόνια αλλά ο Luke δεν έχει εγκαταλείψει ακόμη την προσπάθεια».

Στο τρέιλερ πάντως θα προσέξετε ίσως πως ο Luke εμφανίζεται στην κουζίνα της Lorelai γιατί ναι επιτέλους είναι μαζί αλλά «τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι τόσο ιδανικά όσο θα θέλαμε».

Επίσης, παίρνουμε μια πρώτη ιδέα του πως οι σεναριογράφοι αντιμετωπίζουν την απώλεια του Richard Gilmore μετά τον θάνατο του ηθοποιού Edward Hemann αλλά βλέπουμε και πως το αντιμετωπίζει η ηρωίδα της σειράς Emily.

Επίσης βλέπουμε μια άνεργη Rory που προσπαθεί να «βρει τον εαυτό της» και κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας εμφανίζεται να περνά αρκετό χρόνο με κάποιον Jess Moriano.

Με χαρά βλέπουμε και την αγαπημένη μας Sookie και ναι μην ανησυχείτε το Dragonfly Ιnn υπάρχει ακόμη και μοιάζει καλύτερο από ποτέ!

Enjoy!

Δημοφιλή