Αν σας άρεσε το ζευγάρι του #FollowMeTo, θα λατρέψετε το χιούμορ αυτών των απένταρων νιόπαντρων

Αν σας άρεσε το ζευγάρι του #FollowMeTo, θα λατρέψετε το χιούμορ αυτών των απένταρων νιόπαντρων

Θυμάστε το ζευγάρι του #Followmeto που είχε μαγέψει το μισό ίντερνετ πριν κάποιους μήνες με τα ταξίδια του και το ρομαντικό παιχνίδι με τα χέρια τους στις φωτογραφίες που δημοσίευαν στα κοινωνικά δίκτυα;

Ε, το ακόλουθο ζευγάρι κάνει ακριβώς το ίδιο, μόνο που αντί για στυλιζαρισμένη ρομαντζάδα προτιμά το χιούμορ και το σαρκασμό -και για αυτόν ακριβώς το λόγο το λατρέψαμε.

Οι νιόπαντροι Daribha Lyndem και Adhiraj Singh από την Ινδία, αμφότεροι 28 χρονών, αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι την Ιταλία για το ταξίδι του μέλιτος, μόνο που ο ταξιδιωτικός προϋπολογισμός τους ήταν σημαντικά περιορισμένος. Αντί όμως αυτό να τους πάρει από κάτω, το ζευγάρι αποφάσισε να το διασκεδάσει και να διακωμωδήσουν τη «φτώχεια» τους παρωδώντας τις φωτογραφίες του διάσημου ζευγαριού του #Followmeto, Murad Osmann και Natalia Zakharova.

Καθώς λοιπόν δεν είχαν τη δυνατότητα να ψωνίσουν σε μαγαζιά όπως η Prada ή ο Versace, το ζευγάρι άρχισε να ποζάρει μπροστά από τις εισόδους των εν λόγω καταστημάτων στο Μιλάνο. «Το όλο νόημα (των φωτογραφιών) είναι πως δεν μπορούμε να ψωνίσουμε από αυτές τις μάρκες και τα πάντα σε αυτά τα μαγαζιά δείχνουν τόσο λαμπερά», είπε ο Lyndem στο Buzzfeed.

Απολαύστε τους παρακάτω.

Adhiraj Singh