Lufthansa German Airlines: 5.448 πτήσεις την εβδομάδα, 203 προορισμοί, 77 χώρες, 4 ήπειροι

Lufthansa German Airlines: 5.448 πτήσεις την εβδομάδα, 203 προορισμοί, 77 χώρες, 4 ήπειροι
Lufthansa

Ποιος δεν θα ήθελε να ταξιδεύει με ένα αεροπλάνο και να μπορεί να δοκιμάσει μοναδικά μενού που έχουν επιμεληθεί βραβευμένοι σεφ και να περνά τον χρόνο του διασκεδάζοντας με κινηματογραφικές ταινίες, μουσική και τηλεοπτικές σειρές;

Ποιος δεν θα ήθελε να μπορεί να κάνει μία γρήγορη συνομιλία με τους φίλους του στο Facebook, να απαντά στα email του ή να μπορεί να ενημερώσει τα αγαπημένα του πρόσωπα για την ακριβή ώρα της άφιξής του;

Η απάντηση είναι ότι όλοι θα θέλαμε να έχουμε αυτά τα προνόμια κατά τη διάρκεια μίας πτήσης.

Αυτά και άλλα πολλά προσφέρει η Lufthansa German Airlines, μέλος του Ομίλου Lufthansa, o κορυφαίος γερμανικός αερομεταφορέας και μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο.

Φύγαμε, λοιπόν να κλείσουμε εισιτήριο! Για πού;

Μέσω των κόμβων της Φρανκφούρτης και του Μονάχου η Lufthansa εξυπηρετεί με 5.448 πτήσεις την εβδομάδα, 203 προορισμούς σε 77 χώρες σε 4 ηπείρους. H Lufthansa διαθέτει στόλο περίπου 300 αεροσκαφών, απασχολεί πάνω από 100.000 εργαζόμενους και κάθε χρόνο μετακινεί με ασφάλεια και αξιοπιστία περισσότερους από 60 εκατομμύρια επιβάτες. Κάθε μέρα, πτήσεις συνδέουν την Ελλάδα με τα υπερσύγχρονα και βραβευμένα αεροδρόμια του Μονάχου και της Φρανκφούρτης, τους 2 κύριους κόμβους της Lufthansa. Από εκεί, μέσω των ιδανικών και πολυάριθμων ανταποκρίσεων, οι επιβάτες μπορούν να ταξιδέψουν σε όλον τον κόσμο. Η Lufthansa ως μέλος του Lufthansa Group και της αεροπορικής συμμαχίας Star Alliance συμμετέχει σε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα προορισμών που καλύπτεται με 14.600 πτήσεις την εβδομάδα προσφέροντας στους ταξιδιώτες απεριόριστες επιλογές για επιχειρηματικά ταξίδια ή ταξίδια αναψυχής. Και όλα αυτά, μέσα από την αγαπημένη σας θέση First Class, Business Class, Econοmy Class ή της νέας Premium Economy Class που συνδυάζει άνεση και ελκυστικές τιμές για να επιλέξετε τον επόμενο προορισμό σας.

Η Lufthansa, μιας και δραστηριοποιείται στους αιθέρες δεν θα μπορούσε να μην ενδιαφέρεται για την προστασία του περιβάλλοντος. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει επιλέξει τη βιώσιμη ανάπτυξη, ως δεσμευτική και βασική κατευθυντήρια γραμμή της στρατηγικής της. Ως πρωτοπόρος στην αεροπορική βιομηχανία και παραμένοντας συνεπής στη δέσμευση της για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα, η Lufthansa διαθέτει έναν από τους πιο τεχνολογικά προηγμένους και αποδοτικούς στόλους στον κόσμο. Η ναυαρχίδα του στόλου, το Α350-900 είναι το πλέον σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον αεροσκάφος μεγάλων αποστάσεων παγκοσμίως. Το 2016 ο Όμιλος Lufthansa ξεκίνησε με επιτυχία το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανανέωσης στόλου αξίας 36 δις ευρώ, ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά προγράμματα που έχουν γίνει από γερμανικές επιχειρήσεις εισηγμένες στο χρηματιστήριο.

Ταυτόχρονα, μπορείτε να απολαύσετε και τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρει η Lufthansa, όπως η Miles & More που προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες να κερδίσετε μίλια και να τα εξαργυρώσετε για την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων ή άλλων προϊόντων και το PartnerPlusBenefit, όπου με το δωρεάν πρόγραμμα εταιρικών πόντων, οι εταιρείες συλλέγουν πολύτιμα Benefit Points από τα επαγγελματικά ταξίδια του προσωπικού και των στελεχών τους. Οι πόντοι ανταλλάσσονται με αεροπορικά εισιτήρια ή άλλες υπηρεσίες και προϊόντα.