Μία συλλογή ρούχων εμπνευσμένη από τις ιστορίες του Roald Dahl μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε ξανά παιδιά

Μία συλλογή ρούχων εμπνευσμένη από τις ιστορίες του Roald Dahl μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε ξανά παιδιά

Υπάρχουν μερικές στιγμές στην ενήλικη ζωή μας που θα θέλαμε πραγματικά να γίνουμε παιδιά έστω και για λίγο, για να χαρούμε όλα αυτά που δεν μπορούμε πια -τουλάχιστον όχι δημοσίως.

Όπως για παράδειγμα την ωραιότερη συλλογή παιδικών ρούχων που έχουμε δει ποτέ, η οποία είναι εμπνευσμένη από τις αγαπημένες ιστορίες του συγγραφέα Roald Dahl. Καθώς μία από τις πιο γνωστές φράσεις του είναι το «λίγη μαγεία μπορεί να σε πάει πολύ μακριά», τα ρούχα που συνοδεύουν τη συλλογή είναι απλώς μαγικά.

Πίσω από αυτή την υπέροχη ιδέα βρίσκεται η βρετανική εταιρεία ένδυσης Boden, η οποία μετέφερε στην ουσία τους χαρακτήρες και τα βιβλία του Dahl σε φορέματα, μπλούζες, πουλόβερ, παντελόνια, σκουφιά και όχι μόνο.

«Ο Τζίμης και το Γιγαντοροδάκινο», «Ο Υπέροχος κος Φοξ», «Οι Βλακέντιοι», «Ματίλντα», «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας», «Ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας» - όλα τα βιβλία που μας μάγεψαν ως παιδιά και συνεχίζουν να μας μαγεύουν μεταμορφώνονται σε μία απίστευτα χαριτωμένη και όμορφη σειρά παιδικών ρούχων.

Φέτος είναι η επέτειος των 100 χρόνων από τη γέννηση του Roald Dahl και η 25η επέτειος της εταιρείας ένδυσης – επομένως η συνεργασία είναι «μια γιορτή και για τις δύο πλευρές».

Αφού είδαμε όλη τη συλλογή, έχουμε μόνο μία ερώτηση να κάνουμε: «Μέχρι ποιο νούμερο βγαίνουν τα ρούχα;». Και μετά αρχίσαμε να ψάχνουμε την βιβλιοθήκη μας για όλα τα βιβλία του Roald Dahl...

Roald Dahl Clothes

Προτείνετε μια διόρθωση