ΕΙΔΗΣΕΙΣ
28/10/2016 12:09 EEST | Updated 28/10/2016 12:10 EEST

Το πιο γενναιόδωρο αφεντικό στον κόσμο: Xαρίζει αυτοκίνητα διαμερίσματα και κοσμήματα στους υπαλλήλους του

Pacific Press via Getty Images
INDIA - 2016/10/25: A woman shops for a gold necklace at the jewelry showroom.Diwali is India's biggest and most important holiday of the year. The festival gets its name from clay lamps that the Hindu devotees light outside their homes to symbolize the inner light that protects from spiritual darkness. (Photo by Ravi Prakash/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

Ένας Ινδός μεγιστάνας που διευθύνει τη δική του εταιρία εξαγωγής διαμαντιών, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το αφεντικό που ο καθένας από μας θα ήθελε να έχει.

Κι αυτό γιατί εκτός από τον μηνιαίο μισθό, φροντίζει επίσης να παρέχει στους εργαζόμενούς του εκατοντάδες αυτοκίνητα και διαμερίσματα ως επιβράβευση κάθε φορά πετυχαίνουν τους στόχους που έχει θέσει η εταιρία του, σύμφωνα με τον Guardian.

Ο λόγος για τον Savjibhai Dholakia ο οποίος διαθέτει την πιο γνωστή εταιρία διαμαντιών στη Σουράτ και που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι η εταιρία του θα προσφέρει 1.260 αυτοκίνητα, 400 διαμερίσματα και κοσμήματα στους υπαλλήλους του στο Ινδουιστικό φεστιβάλ Diwali, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

«Σκοπός μας είναι ο κάθε εργαζόμενός μας να έχει το δικό του σπίτι και το δικό του αυτοκίνητο μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Έτσι αποφασίσαμε να δωρίσουμε αυτοκίνητα, σπίτια και κοσμήματα στους υπαλλήλους μας», είπε ο Dholakia , μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Είπε επίσης ότι η συγκεκριμένη επιβράβευση έχει να κάνει με την αναγνώριση των όσων προσφέρουν στην εταιρία του οι αφοσιωμένοι υπάλληλοί του.

Η εταιρεία σκοπεύει να δαπανήσει περίπου 500 ρουπίες στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης και ανταμοιβής του προσωπικού του.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότεροι εργαζόμενοι λαμβάνουν δώρα από τους εργοδότες τους κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Diwali, αλλά τα συγκεκριμένα δώρα είναι συνήθως κουτιά με γλυκά.

Το γενναιόδωρο ωστόσο αφεντικό είπε να προσφέρει αντ' αυτού αυτοκίνητα και διαμερίσματα.

Sponsored Post