Το πρώτο απόσπασμα από το «Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται» αποκαλύφθηκε με τον πιο μαγικό τρόπο

Το πρώτο απόσπασμα από το «Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται» αποκαλύφθηκε με τον πιο μαγικό τρόπο
Twitter

Λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία της στη μεγάλη οθόνη, μία από τις πλέον πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς -κυρίως για τους φαν του Harry Potter και του μαγικού σύμπαντος της J.K. Rowling- έκανε ένα μικρό αλλά φανταστικό δώρο στους χρήστες του Twitter.

Το βράδυ της Κυριακής, το επίσημο Twitter του «Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται» (Fantastic Beasts and Where to Fins Them) δημοσίευσε ένα παράξενο ξόρκι, το οποίο όποιοι το αποκρυπτογραφούσαν και το πραγματοποιούσαν θα μπορούσαν να δουν πρώτοι μια μικρή σκηνή από την ταινία.

Το ξόρκι ήταν το ακόλουθο:

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι σκληροπυρηνικοί φαν το έπιασαν με τη πρώτη, ενώ στην πορεία ακολούθησαν όλο και περισσότεροι. Το ξόρκι ήταν να πληκτρολογήσεις τον εξής συνδυασμό hashtags και emojis:

#FBQueenie (αναφορά στο χαρακτήρα της Queenie Goldstein από την ταινία) + cake emoji + #FBJacob (αναφορά στον χαρακτήρα του Jacob Kowalski)

Ώρες αργότερα, το απόσπασμα του «Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται» έγινε και επίσημα διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες του Twitter. Σε αυτό, βλέπουμε τους δύο προαναφερθέντες χαρακτήρες της ταινίας και ένα μαγειρικό ξόρκι που σου ανοίγει για τα καλά την όρεξη -τόσο για στρούντελ όσο και για μαγεία.

Δείτε το παρακάτω:

Η ταινία «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» («Fantastic Beasts and Where to Find Them») θα μας γνωρίσει μια νέα εποχή του Κόσμου των Μάγων της J.K. Rowling, δεκαετίες πριν τις ταινίες Χάρι Πότερ, και σχεδόν μισό κόσμο μακριά. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Eddie Redmayne («The Theory of Everything», «The Danish Girl») πρωταγωνιστεί ως ο Μαγικοζωολόγος Νιουτ Σκαμάντερ, ενώ στην σκηνοθεσία συναντούμε και πάλι τον David Yates, σκηνοθέτη των τεσσάρων τελευταίων ταινιών «Χάρι Πότερ». Παίζουν επίσης οι Colin Farrell, Ezra Miller, Jon Voight, Samantha Morton, Ron Perlman, Katherine Waterston κ.α. Η ταινία αποτελεί επίσης το σεναριακό ντεμπούτο της J.K. Rowling στον κινηματογράφο.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου 2016, σε 2D και 3D, από την Tanweer,