ΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/11/2016 15:59 EET | Updated 01/11/2016 16:07 EET

Συνελήφθη νεαρός που κλέφτηκε με 16χρονη μαθήτρια στη Φθιώτιδα

Eurokinissi

Αναστάτωση προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Γραμμένης στη Φθιώτιδα η εξαφάνιση μιας 16χρονης μαθήτριας, η οποία όπως τελικά αποδείχθηκε είχε «κλεφτεί» με νεαρό Ρουμάνο.

Οι πρώτες πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης έκαναν λόγο για απαγωγή της 16χρονης, γεγονός που πυροδότησε τους φόβους για τη νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 19χρονος φίλος της μαθήτριας, μαζί με έναν ακόμη «συνεργό» του την είχαν «κλέψει» από το σπίτι της χθες αργά το βράδυ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μακρακώμης λίγο πριν από τέσσερις το απόγευμα της Τρίτης εντόπισαν δυο ύποπτα μηχανάκια να κινούνται σε επαρχιακό δρόμο κοντά στα Λουτρά Υπάτης.

Και τα δυο μηχανάκια ήταν κλεμμένα. Στο ένα επέβαινε ο 19χρονος Ρουμάνος με την 16χρονη μαθήτρια και στο άλλο ο «συνεργός» του.

Τα δυο μηχανάκια δεν σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών, αλλά διέφυγαν μέσα από αγροτικούς δρόμους και στη συνέχεια ακολούθησε συντονισμένη αστυνομική επιχείριση.

Τελικά οι αστυνομικοί μετά από αρκετή ώρα καταδίωξης και κινητοποίησης κατάφεραν να τους εντοπίσουν κοντά στο χωριό Γραμμένη. Ο νεαρός Ρουμάνος όταν εγκλωβίστηκε παράτησε το μηχανάκι και έφυγε τρέχοντας μέσα στα χωράφια, άλλα τελικά οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μακρακώμης τον ακολούθησαν και κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Την ίδια τύχη είχε και ο Αλβανός φίλος του, που συνελήφθη μέσα στο χωριό, ενώ η 16χρονη μαθήτρια, η οποία αντιμετωπίζει και πρόβλημα υγείας, συνοδεία αστυνομικών παραδόθηκε στη μητέρα της.