ΕΨΑ: Από το Βόλο, σε όλον τον κόσμο

ΕΨΑ: Από το Βόλο, σε όλον τον κόσμο
ΕΨΑ

Τα αναψυκτικά ΕΨΑ όλοι τα γνωρίζουν. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι η εξαγωγική της δύναμη. Η μοναδική συνταγή της Λεμονάδας και η απίθανη γεύση της Πορτοκαλάδας, μαζί με τις υπόλοιπες δροσερές επιλογές, ταξιδεύουν σε όλον τον πλανήτη.

Ήδη βρίσκονται στα ράφια 22 χωρών, έχοντας κατακτήσει τις δύσκολες αγορές της Αυστραλίας, της Κίνας και της Αμερικής και με πιο πρόσφατες τις συνεργασίες της ΕΨΑ με Μαλαισία, Σαουδική Αραβία και Ισραήλ. Με μικρά και προσεκτικά βήματα, αφουγκραζόμενη κάθε φορά τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού κάθε χώρας, η ΕΨΑ έχει καταφέρει να διεισδύσει σε αρκετές αγορές, ανεβάζοντας την εξαγωγική της δυναμική περίπου στο 10% του συνολικού τζίρου της, με προοπτική ανόδου.

Σκοπός της ΕΨΑ και του Γενικού Διευθυντή της Μιχάλη Τσαούτου είναι η ανάπτυξη μέσα στην κρίση, με όπλο μια φρέσκια στρατηγική, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και στο ελληνικό στοιχείο.

Ήδη η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, της οποίας η ΕΨΑ είναι ιδρυτικό μέλος, έχει αποσπάσει τις θετικότερες εντυπώσεις από όλους. Το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ δίνεται σε εταιρίες με ιδιοκτησία, παραγωγή και έδρα στην Ελλάδα, ακριβώς όπως η ΕΨΑ, που μετρά πάνω από 9 δεκαετίες παρουσίας στο χώρο των αναψυκτικών, πληρώντας όλα τα κριτήρια. Μέχρι στιγμής έχουν πιστοποιηθεί 20 εταιρίες, με στόχο να πολλαπλασιαστούν στο άμεσο μέλλον, θυμίζοντας στους καταναλωτές ότι «Είμαστε η Ελλάδα που παράγει».

Το συστατικό της επιτυχίας της ΕΨΑ είναι ο αρμονικός συνδυασμός παράδοσης και καινοτομίας, που έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια. Διατηρώντας πάντα τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και γεύσης που την καθιέρωσαν, εξελίσσει τα προϊόντα της ώστε να συμβαδίζουν με τα «θέλω» του καταναλωτή, δίνοντας του ταυτόχρονα νέες γεύσεις και δυνατότητες. Τα ίδια τα προϊόντα «μιλάνε» από μόνα τους. Η σειρά ΕΨΑ Bio με τα βιολογικά αναψυκτικά, η σειρά λάϊτ με στέβια αλλά και η πρόσφατη καινοτόμα Pink Lemonade προσφέρουν τη δροσιά και τη φρεσκάδα που αναζητά ο καταναλωτής σε συνδυασμό με απίθανες γεύσεις.

Μια 100% ελληνική εταιρία, που αντιπροσωπεύει επάξια την Ελλάδα στο εξωτερικό και αντιστέκεται στην κρίση με νέες ιδέες και πολλή δουλειά.