Η Mila Kunis απαντά στον παραγωγό που της είπε ότι δεν θα ξαναδουλέψει επειδή δεν πόζαρε ημίγυμνη

Η Mila Kunis απαντά στον παραγωγό που της είπε ότι δεν θα ξαναδουλέψει επειδή δεν πόζαρε ημίγυμνη
Cast member Mila Kunis poses at the premiere of
Mario Anzuoni / Reuters
Cast member Mila Kunis poses at the premiere of

Μπορεί να είσαι διάσημη σταρ του Χόλιγουντ και πάλι να είσαι θύμα διακρίσεων λόγω φύλου. Αυτό ακριβώς, έχει βιώσει η Mila Kunis και για το οποίο μίλησε σε κείμενο που έγραψε για την ιστοσελίδα A Plus.

Στο κείμενό της, η διάσημη ηθοποιός θυμάται εκείνη την φορά που ένας παραγωγός της είπε ότι δεν πρόκειται να ξαναδουλέψει ποτέ στην πόλη, επειδή αρνήθηκε να ποζάρει ημίγυμνη σε ένα αντρικό περιοδικό για να προωθήσει την ταινία της.

«Ήμουν έξαλλη. Ένιωθα σαν αντικείμενο και για πρώτη φορά στην καριέρα μου είπα “όχι”», ανέφερε σχετικά με το σχόλιο του παραγωγού.

«Αυτά ακριβώς τα σχόλια που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες κάθε μέρα στο γραφείο, σε τηλεφωνήματα και σε email», συνέχισε.

Η ίδια ανέφερε ότι στην καριέρα της έχουν υπάρξει φορές που την έχουν προσβάλει, την έχουν βάλει στο περιθώριο, έχει πληρωθεί λιγότερο, δεν της έχουν δώσει σημασία και γενικά την έχουν υποτιμήσει λόγω του φύλου της.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι είχε προτείνει μία τηλεοπτική σειρά σε ένα μεγάλο δίκτυο και ένας από τους παραγωγούς είχε απαντήσει στο email λέγοντας: «Η Mila είναι μεγάλη σταρ. Μία από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς του Χόλιγουντ και σύντομα γυναίκα και μητέρα του παιδιού του Ashton».

«Αυτό ήταν όλο το email», έγραψε η Kunis. «Πέρα από τις ανακρίβειες που έγραψε, μείωσε την αξία μου, σχετίζοντάς την με την σχέση με έναν επιτυχημένο άντρα και την ικανότητά μου να κυοφορώ παιδιά. Αγνόησε την σημαντική δημιουργική και διαδικαστική συμβολή μου (και της ομάδας μου)», τόνισε.

Επειδή, δεν ήθελε πλέον να συμβιβάζεται να παίζει με τους κανόνες των αντρών, η ηθοποιός ίδρυσε μαζί με τρεις ακόμα γυναίκες την δική της εταιρεία παραγωγής.

«Δεν πρόκειται να συμβιβαστώ. Από αυτή τη στιγμή και έπειτα, όταν έρχομαι αντιμέτωπη με τέτοια σχόλια, φανερά ή κρυφά, θα τα χειρίζομαι άμεσα».