Η Rachel από το «Suits» είναι η νέα αγαπημένη του πρίγκιπα Harry και το δράμα στα ταμπλόιντ έχει ήδη ξεκινήσει

Η Rachel από το «Suits» είναι η νέα αγαπημένη του πρίγκιπα Harry και το δράμα στα ταμπλόιντ έχει ήδη ξεκινήσει

Λογικά θα έχετε ενημερωθεί μέχρι τώρα για τις τελευταίες εξελίξεις στην προσωπική ζωή του πρίγκιπα Harry, αλλά για όσους έχουν μείνει πίσω στην επικαιρότητα, ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή στα γεγονότα των περασμένων ημερών.

Τη Δευτέρα, 31/10, άρχισε να κυκλοφορεί ευρέως η φήμη πως το νέο ερωτικό ενδιαφέρον του πρίγκιπα Harry είναι η Meghan Markle, γνωστότερη και ως «η Rachel από το Suits». Στις μέρες που ακολούθησαν, η φήμη έγινε είδηση και η είδηση επιβεβαιωμένο γεγονός. Η Markle και ο πρίγκιπας Harry γνωρίστηκαν σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση (υπολογίζεται στα τέλη της περασμένης Άνοιξης), η συμπάθεια ήταν αμοιβαία, αυτός ξεκίνησε να την πολιορκεί με μηνύματα, εκείνη βρισκόταν σε μια σχέση που έπνεε τα λοίσθια, το ένα έφερε το άλλο και τελικά άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού. Σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού μάλιστα (ποιοι είναι όλοι αυτοί οι «φίλοι» που βγαίνουν κάθε φορά και κάνουν δηλώσεις;) τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά και ήδη η Markle έχει γνωρίσει τον πατέρα του Harry, τον πρίγκιπα Κάρολο.

Από τη στιγμή που η σχέση τους έγινε επίσημη, τα ταμπλόιντ και τα lifestyle έντυπα έχουν ξεκινήσει ένα ατελείωτο ψαχούλεμα σε ό,τι έχει κάνει/πει/γράψει/παίξει/υπάρξει ποτέ η Meghan Markle, προκείμενου να κρίνουν κατά πόσο είναι αντάξια να στέκεται στο πλευρό ενός πραγματικού πρίγκιπα, πόσο μάλλον να γίνει μια μέρα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Αναμενόμενα πράγματα, δηλαδή.

Το καλύτερο όλων ανήκει δικαιωματικά, για άλλη μια φορά, στη Daily Mail αυτόν το φάρο πολιτισμού και κοινωνικής ευαισθησίας, που έγραψε πως η Markle είναι μια «εντυπωσιακή μελαχρινή» που «παρεκκλίνει από το συνηθισμένο τύπο γυναικών του πρίγκιπα Harry» και «δεν ανήκει στη κατηγορία των ξανθών σοσιαλιτέ, όπως οι προηγούμενες κοπέλες του». Δηλαδή, όπως σχολιάζει σε ένα εξαιρετικό άρθρο στο Guardian η Afua Hirsch, προσπάθησε να πει με έμμεσο τρόπο πως η Markle είναι μαύρη.

Κάποια βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για την Meghan Markle -αν θέλετε, δηλαδή, να ασχοληθείτε με την ιστορία για να περάσει η ώρα σας- είναι πως είναι 35 χρονών με ένα διαζύγιο στο ιστορικό της, έχει μητέρα Αφρό-Αμερικάνα και πατέρα Αγγλικής και Ολλανδικής καταγωγής, εκτός από ηθοποιός είναι lifestyle blogger με δικό της, αρκετά επιτυχημένο site, πρέσβειρα του ΟΗΕ για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών παγκοσμίως και μια δυναμική γυναίκα που δε σταματά να μιλά ανοιχτά για όσα πιστεύει και να αγωνίζεται για αυτά.

«Ήμουν 11 χρονών όταν έγινα για πρώτη φορά μέλος σε έναν οργανισμό για γυναίκες», είχε πει η Markle σε μια παλιότερη συνέντευξή της στη HuffPost US. «Πριν από 10 χρόνια, ο ρόλος της Gina (Torres) ως Jessica Pearson (η δικηγόρος στην οποία ανήκει η νομική φίρμα που λαμβάνει χώρα η δράση στο Suits) θα είχε δοθεί σε ένα λευκό άντρα. Και σε άλλες σειρές, όπως στο “The Good Wife”, οι γυναίκες πρωταγωνιστούν στο σενάριο. Έχουν ατέλειες, είναι πραγματικές γυναίκες, όχι κάποια πλαστικά δείγματα για το πώς υποτίθεται πως πρέπει να είναι οι γυναίκες».

Αυτή λοιπόν είναι μέσες-άκρες η νέα σύντροφος του πρίγκιπα Harry, για την οποία πολλά θα ακούσουμε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Όπως, ας πούμε, τις δηλώσεις της ετεροθαλούς αδερφής της Samantha Grant, η οποία με το που έγινε γνωστή η σχέση της Markle με τον Harry βγήκε στις φυλλάδες για να δηλώσει πως ο Harry θα νιώσει αηδία μόλις μάθει τον πραγματικό χαρακτήρα της αδερφής της. Η Grant μοιράζεται τον ίδιο πατέρα με τη Markle, τον Thomas Markle, ο οποίος ήταν κάποτε ένας από τους καλύτερους διευθυντές φωτισμού στο Hollywood. Όπως είπε η Grant, όταν ο πατέρας τους κήρυξε πτώχευση πριν από λίγες εβδομάδες, η ηθοποιός δεν έκανε τίποτα για να τον βοηθήσει. Η μητέρα της Markle, Doria, χώρισε από τον σύζυγό της όταν η Meghan ήταν 6 χρονών, και πριν από χρόνια είχε κηρύξει και η ίδια πτώχευση.

Πιο συγκεκριμένα, η Grant είπε πως «Η Βασιλική Οικογένεια θα ένιωθε αποτροπιασμό από όσα έχει κάνει (η Meghan) στην οικογένειά της. Η αλήθεια θα σκότωνε τη σχέση της με τον πρίγκιπα Harry. Το Hollywood την έχει αλλάξει,. Πιστεύω πως η φιλοδοξία της είναι να γίνει πριγκίπισσα. Είναι κάτι που ονειρευόταν από μικρό κορίτσι, όταν έβλεπε τους γαλαζοαίματους στην τηλεόραση. Πάντα προτιμούσε τον Harry, έχει αδυναμία στους κοκκινομάλληδες».

Το καλύτερο από όλα; Πριν από λίγες ώρες, η Grant έγραψε στο Twitter της πως δεν έχει δώσει καμία συνέντευξη πουθενά και τίποτε από όσα διαβάσατε παραπάνω δεν έχει βγει από το στόμα της. Είναι όλα κατασκευάσματα των ταμπλόιντ.

Παραδεχτείτε το, το διασκεδάζετε ήδη.