Η κόρη του ντράμερ των Queen μπαίνει δυναμικά στο χώρο του modeling (ναι, και αυτή)

Η κόρη του ντράμερ των Queen μπαίνει δυναμικά στο χώρο του modeling (ναι, και αυτή)

Η κόρη του ντράμερ των Queen, Roger Taylor, επιλέχθηκε ως το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας εσωρούχων της λονδρέζικης φίρμας Bluebella.

Η Tigerlily Taylor, 22 χρονών πλέον, είχε ξεκινήσει να ασχολείται με το modeling από τα 17 της και το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να χτίζει αργά αλλά σταθερά το όνομά της στο χώρο της μόδας.

«Δεν είμαι ένα σούπερ αδύνατο, πανύψηλο μοντέλο, αλλά νιώθω εντελώς άνετα με το σώμα μου ακριβώς όπως είναι», είπε η Taylor σχετικά με τη φωτογράφηση.

Μιλώντας για την ποικιλία εσωρούχων της Bluebella, η Taylor είπε πως είναι «πολύ σέξι» αλλά επίσης και «αφάνταστα πρακτικά».

«Μου αρέσει η ιδέα να αγοράζεις εσώρουχα για τον εαυτό σου και όχι μόνο για τα μάτια του συντρόφου σου», προσθέτει.

Εκτός από το να πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες μεγάλων αλυσίδων όπως τα Urban Outfitters και να φωτογραφίζεται για τις σελίδες της Vogue και του Tatler, η Taylor σπουδάζει Αγγλική Λογοτεχνία στο Sussex University.

«Είμαι στο τελευταίο έτος στο πανεπιστήμιο και δουλεύω τρομερά σκληρά για να πάρω το πτυχίο και έπειτα να ξεκινήσω μια καριέρα στο γράψιμο, πιθανότατα στον τομέα της δημοσιογραφίας», λέει η Taylor.

Κι αν μέχρι στιγμής ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της, του supermodel Debbie Leng, η Taylor δεν κρύβει την αγάπη της για τη συγγραφή ποίησης και μικρών ιστοριών, αλλά και το όνειρό της να γράψει μια μέρα ένα κανονικό μυθιστόρημα.