Γυναίκα που αγνοούνταν στις ΗΠΑ βρέθηκε δεμένη «σαν σκύλος» σε μεταλλική αποθήκη του αφεντικού της

Γυναίκα που αγνοούνταν στις ΗΠΑ βρέθηκε δεμένη «σαν σκύλος» σε μεταλλική αποθήκη του αφεντικού της
Leg of woman tied to chain
Leg of woman tied to chain
Air Rabbit via Getty Images

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση απαγωγής ενός νεαρού ζευγαριού στην Νότια Καρολίνα.

Η 30χρονη Κάλα Μπράουν και ο Τ32χρονος Τσάρλι Κάρβερ εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους στην κομητεία Άντερσον στις 31 Αυγούστου. Η γυναίκα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα δεμένη «σαν σκύλος» σε μια μεταλλική αποθήκη σε κτήμα του αφεντικού της, ο οποίος βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρχών. Ο σύντροφός της, Τσάρλι, παραμένει άφαντος, με τις αρχές να φοβούνται ότι έχει δολοφονηθεί.

Ο βασικός ύποπτος, Τον Κόλεπτ

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στις αρχές, καθώς φοβούνται ότι έχουν στα χέρια τους έναν κατά συρροήν δολοφόνο. Η Κάλα, που βρέθηκε ζωντανή, φέρεται να αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι στο κτήμα έχουν θαφτεί τουλάχιστον τέσσερα πτώματα, χωρίς να είναι γνωστό εάν ο σύντροφός της είναι ένα από τα θύματα.

Βασικός ύποπτος είναι ο ιδιοκτήτης της γης στην οποία βρέθηκε η 30χρονη. Ο Τόντ Κόλεπ είναι ιδιοκτήτης ενός μεσιτικού γραφείου, για το οποίο εργαζόταν η Κάλα δύο μήνες πριν εξαφανιστεί. Ο 45χρονος φέρεται να είχε δημιουργήσει κατά καιρούς προβλήματα στο ζευγάρι, χωρίς όμως να είναι γνωστό τι είδους προβλήματα ήταν αυτά.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο μεσίτης ζούσε στο παρελθόν στην Καλιφόρνια, όπου είχε συλληφθεί με την κατηγορία της απαγωγής, ενώ βρίσκεται και στα αρχεία με τα ονόματα συλληφθέντων για σεξουαλικά εγκλήματα. Δεν είναι γνωστό εάν έχει καταδικαστεί και καταλήξει ποτέ στην φυλακή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στην ιδιοκτησία του άνδρα. Ένα από τα εκπαιδευμένα σκυλιά έχει ήδη εντοπίσει ένα σημείο που πιθανότατα έχουν θαφτεί άνθρωποι και σύντομα θα ξεκινήσουν οι εκσκαφές.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν η Κάλα κακοποιούνταν σεξουαλικά καθ' όλη την διάρκεια του εγκλεισμού της στην αποθήκη. Αυτό που μεταδόθηκε είναι ότι ο Τοντ φέρεται να χάκαρε το προφίλ του Τσάρλι στο Facebook για να καθησυχάσει τους φίλους και συγγενείς του. Ο 45χρονος είχε σπουδάσει πληροφορική.

Δημοφιλή