«Είμαι έγκυος στον Ιησού Χριστό» υποστηρίζει 19χρονη που εμφανίστηκε σε αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή

«Είμαι έγκυος στον Ιησού Χριστό» υποστηρίζει 19χρονη που εμφανίστηκε σε αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή
youtube dr phil

«Είμαι έγκυος στον Ιησού» υποστηρίζει η 19χρονη Χέιλι, που εμφανίστηκε στο αμερικανικό talk show του Dr. Phil, σε έναν εξωφρενικό ισχυρισμό ο οποίος – αναπόφευκτα- κάνει τον γύρο του Ίντερνετ.

Η νεαρή λέει ότι είναι ήδη έγκυος 9 μηνών και σύντομα θα γεννήσει ένα αγοράκι. «Ξέρω πως η εγκυμοσύνη μου είναι πραγματική. Έχω πάρει τουλάχιστον 9 κιλά...ένα βράδυ κοιμόμουν και το μωρό μου κλώτσησε το κάτω μέρος του στομαχιού μου και μπορώ να νιώσω το κεφάλι του ακριβώς κάτω από τον αφαλό μου».

Ωστόσο, η μητέρα της, Κρίστι, λέει πως η κόρη της είναι «παθολογική ψεύτρα» και έχει ψευδαισθήσεις. Όπως αναφέρει, η Χέιλι δεν είναι έγκυος, και τεστ εγκυμοσύνης και γιατροί το έχουν επιβεβαιώσει αυτό.

Πάντως η ίδια επιμένει. «Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι πάστορες στην εκκλησία μου, δεν πιστεύουν πως είμαι έγκυος» λέει η ίδια. «Ξέρω πως είναι ο Ιησούς. Δεν με νοιάζει αν η οικογένειά μου με αποκηρύξει. Έχει να κάνει με το αν πιστεύεις πραγματικά στον Ιησού ή όχι...δεν με νοιάζει τι λέει το τεστ εγκυμοσύνης ή ο γιατρός, όταν γεννήσω το μωρό μου, κανείς δεν θα μπορεί να τον αρνηθεί, επειδή είναι ο σωτήρας μου».

Σύμφωνα με την οικογένειά της, η Χέιλι έχει ισχυριστεί στο παρελθόν πως πατέρας της είναι ο ράπερ Έμινεμ, ότι είχε διαγωνιστεί στο American Idol και πως είχε δωρίσει ένα νεφρό στον άρρωστο αδελφό της- υποστηρίζοντας πως η σύλληψή της έγινε μόνο για «ανταλλακτικά».

Σημειώνεται πάντως πως όντως η κοιλιά της είναι φουσκωμένη- παρόλα αυτά τα τεστ που έχουν γίνει έχουν δείξει πως δεν πρόκειται για εγκυμοσύνη.

Κατά την εμφάνισή τους στο talk show, η μητέρα της 19χρονης ζήτησε τη βοήθεια του τηλεοπτικού ψυχολόγου, λέγοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να ζει έτσι, καθώς «πρέπει να της φερόμαστε σαν να είναι στα αλήθεια έγκυος για να αποφύγουμε τις συγκρούσεις».

Στο πλαίσιο της εκπομπής η Χέιλιι υποβλήθηκε σε τεστ υπερήχων, το οποίο όμως δεν έδειξε παρουσία παιδιού. Ο γιατρός Τράβις Στορκ, εξηγώντας στη Χέιλι το αποτέλεσμα, της είπε πως ο υπέρηχος έδειξε διεσταλμένα έντερα. «Αυτό σημαίνει πως υπάρχει αέρας στα έντερά σου, και ενώ το όργανο έψαχνε, αυτές οι “κουλούρες” κινούνταν. Αυτό που ένιωσες εκεί κάτω να κινείται ήταν τα έντερά σου».

Ωστόσο, η ίδια, αν και δεν είδε παιδί, επιμένει ότι είναι έγκυος- ενώ επίσης παραδέχτηκε πως έχει διαγνωστεί με παρανοϊκή σχιζοφρένεια.

Δημοφιλή