ΚΟΙΝΩΝΙΑ
09/11/2016 01:26 EET | Updated 09/11/2016 01:26 EET

Στην φυλακή άλλοι 8 κατηγορούμενοι και ο επιχειρηματίας που εμπλέκεται ως κλεπταποδόχος στη σπείρα διαρρηκτών

eurokinissi

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν άλλοι οκτώ από τους κατηγορούμενους στην υπόθεση της σπείρας διαρρηκτών πολυτελών κατοικιών που απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον των ανακριτών Διαφθοράς.

Η δεύτερη ομάδα κατηγορουμένων που οδηγήθηκε σήμερα το πρωί σε απολογία ήταν 20 θεωρούμενα μέλη του κυκλώματος μεταξύ των οποίων και ο επιχειρηματίας που εμπλέκεται ως κλεπταποδόχος στην μεγάλη υπόθεση, ο οποίος με απόφαση ανακριτή και Εισαγγελέα οδηγείται στην φυλακή.

Ο νεαρός επιχειρηματίας σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε απολογούμενος πως είναι συλλέκτης. Φέρεται επίσης να υποστηρίζει πως από τα τρία ρολόγια μεγάλης αξίας που βρέθηκαν στη κατοχή του, τα δύο είχαν πιστοποιητικά ενώ το τρίτο ήταν απομίμηση. Ο επιχειρηματίας φαίνεται να παραδέχθηκε κάποιες συναλλαγές του με τους συγκατηγορούμενούς του πλέον, στην υπόθεση, οι οποίες προκύπτουν από καταγεγραμμένες συνομιλίες τους , υποστηρίζοντας ωστόσο ότι δεν γνώριζε πως τα κοσμήματα για τα οποία μιλούσε ήταν προϊόντα κλοπής.

Χθες κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους για την δράση της σπείρας , έντεκα κατηγορούμενοι.

Έτσι συνολικά οι προφυλακιστέοι για την υπόθεση είναι 19 κατηγορούμενοι ενώ οι υπόλοιποι 21 είναι ελεύθεροι, οι περισσότεροι με περιοριστικούς όρους.

Sponsored Box