Για μία ακόμα φορά, η Jennifer Aniston δεν είναι μία πικραμένη γυναίκα χωρίς παιδιά

Για μία ακόμα φορά, η Jennifer Aniston δεν είναι μία πικραμένη γυναίκα χωρίς παιδιά
Cast member Jennifer Aniston poses at the premiere of
Mario Anzuoni / Reuters
Cast member Jennifer Aniston poses at the premiere of

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Jennifer Aniston θέλει να βάλει κάποια πράγματα στην θέση τους σχετικά το σώμα της, το γεγονός ότι δεν έχει παιδιά ή τον τρόπο που τα ΜΜΕ αναφέρονται στις γυναίκες γενικότερα.

Όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα είχε γράψει στο blog της για την The Huffington Post. Με αφορμή την συνέντευξή της στο Marie Claire, για το τεύχος Δεκεμβρίου, μίλησε ξανά για την κριτική που έχει δεχτεί για το σώμα της (body shaming) και την συνεχή επεξεργασία που έχει υποστεί ως ηθοποιός.

«Η οικογενειακή μου κατάσταση έχει στοχοποιηθεί. Το διαζύγιό μου έχει στοχοποιηθεί. Η απουσία συντρόφου έχει στοχοποιηθεί. Οι θηλές μου έχουν στοχοποιηθεί», είπε στο περιοδικό.

«Είναι σαν να βλέπουμε τις γυναίκες μέσα από συγκεκριμένη οπτική. Γιατί το ακούμε αυτό; Σκέφτηκα: Έχω δουλέψει πολύ σκληρά σε αυτή την ζωή και για αυτή την καριέρα για να με μειώνουν χαρακτηρίζοντάς με ως πικραμένο και άτεκνο πλάσμα», προσέθεσε.

Η ηθοποιός μίλησε και για τον σύζυγό της με τον οποίο είναι μαζί για 6 χρόνια και παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2015.

«Γιατί είναι ο σωστός άνθρωπος για εμένα; Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι νιώθω να με λαμβάνουν υπόψη και να με λατρεύουν, ανεξάρτητα με την περίσταση. Δεν υπάρχει κανένα κομμάτι που δεν νιώθω άνετα να του δείξω, να αποκαλύψω. Και φέρνει στην επιφάνεια τον καλύτερό μου εαυτό, επειδή νοιάζομαι τόσο πολύ για εκείνον. Και είναι τόσο καλός άνθρωπος. Με πληγώνει να σκέφτομαι ότι κάτι μπορεί να τον πληγώσει.