Tα εξώφυλλα των περιοδικών Spiegel, Economist και New Yorker για τον Τραμπ που θα συζητηθούν

Tα εξώφυλλα των περιοδικών Spiegel, Economist και New Yorker για τον Τραμπ που θα συζητηθούν

Όπως όλα δείχνουν ο διεθνής Τύπος ακόμα δυσκολεύεται να αποδεχθεί τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Μετά τα, αν μη τι άλλο εντυπωσιακά, πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες με αφορμή τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel κυκλοφόρησε σήμερα με ένα εξώφυλλο που θα συζητηθεί.

Σε αυτό απεικονίζεται ο εκκεντρικός μεγιστάνας ως κομήτης που ετοιμάζεται να χτυπήσει και να καταστρέψει τη γη. «Το τέλος του κόσμου, όπως τον γνωρίζουμε», γράφει, μάλιστα, χαρακτηριστικά στο πρωτοσέλιδο του το Spiegel.

Aπο την πλευρά του τo περιοδικό Economist, κυκλοφορεί με τίτλο «Η εποχη Τραμπ». Στην εικόνα του πρωτοσέλιδου απεικονίζεται μόνο η σκιά του Ντόναλντ Τραμπ να μιλά με δηκτικό και αυταρχικό ύφος. «Η νίκη του ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα της Αμερικής και του ρόλο τους στον κόσμο. Τι θα ακολουθήσει;» σχολιάζει ο Economist.

Σε αντίστοιχο ύφος κινείται και ο New Yorker. Το περιοδικό κυκλοφορεί με ένα συγκλονιστικό εξώφυλλο στο οποίο ένα τείχος ανυψώνεται και απειλεί να «πνίξει» την επιγραφή του. «Όταν λάβαμε τα αποτελέσματα το εκλογών νιώσαμε ότι πέσαμε πάνω σε έναν τοίχο με δύναμη» σχολιάζει η συντακτική ομάδα του New Yorker.

Δημοφιλή