Στα θρανία στέλνει ο Μητσοτάκης τα γαλάζια στελέχη: Αρχίζουν τα μαθήματα της Πολιτικής Ακαδημίας της ΝΔ

Στα θρανία στέλνει ο Μητσοτάκης τα γαλάζια στελέχη: Αρχίζουν τα μαθήματα της Πολιτικής Ακαδημίας της ΝΔ
Sooc

Το δικό της ...Πανεπιστήμιο αποκτά η ΝΔ με στόχο να βγάλει την επόμενη φουρνιά των πολιτικών της στελεχών τα οποία θα προωθηθούν σε επιτελικές θέσεις και θα δώσουν τον αέρα της ανανέωσης που επιδιώκει η ηγεσία του κόμματος.

Η «Πολιτική Ακαδημία Στελεχών» όπως ονομάζεται το νέο γαλάζιο εγχείρημα, έχει ως κύριο στόχο του την διαρκή επιμόρφωση νέων και όχι μόνο στελεχών, πάνω στις αρχές της ΝΔ και πως μπορούν πιο αποτελεσματικά να επικοινωνήσουν το ιδεολογικό τους στίγμα.

Η αρχή γίνεται από αύριο με τον πρώτο κύκλο του προγράμματος να πραγματοποιείται στην Αθήνα τα Σαββατοκύριακα 12 - 13 και 19 - 20 Νοεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσουν επόμενοι κύκλοι στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο Κρήτης και σε άλλες πρωτεύουσες Περιφερειών.

Οι μελλοντικοί γαλάζιοι «υπουργοί» και όσων οι φιλοδοξίες φτάνουν ακόμα πιο ψηλά θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν πάνω στις βασικές αρχές της οικονομίας, τα εθνικά θέματα, την ιδεολογική φυσιογνωμία, την ηγεσία και την πολιτική στρατηγική.

Η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, την εποπτεία του Γραμματέα Π.Ε. Λευτέρη Αυγενάκη και την ευθύνη του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Γιάννη Οικονόμου και των συνεργατών του.

Σε ρόλο καθηγητών ακαδημαϊκοί και πανεπιστημιακοί καθώς επίσης και πρόσωπα που προέρχονται απο τον χώρο της επικοινωνίας ειδικευμένοι στην διαχείριση κρίσεων και τα μέσα ενημέρωσης.

Δημοφιλή