Αυτές είναι οι τρεις αλλαγές που έρχονται στο Instagram

Αυτές είναι οι τρεις αλλαγές που έρχονται στο Instagram
Getty Images/iStockphoto

Τα stories στο Instagram έχουν γίνει, πλέον, μέρος της διαδικτυακής καθημερινότητάς μας. Πριν από μερικές μέρες η εταιρεία ανακοίνωσε τρεις νέες λειτουργίες που θα έχει η εφαρμογή, η οποία δημιουργήθηκε για να ανταγωνιστεί το Snapchat.

Το πρώτο νέο εργαλείο που παρουσίασε το Instagram Stories είναι το mention. Αυτό σημαίνει ότι, πλέον, θα μπορείτε και μέσω των stories να κάνετε mention/tag όποιον θέλετε.

Το δεύτερο update αφορά τα λινκ και μοιάζει αρκετά με το Snapchat Discover. Αν και δεν θα μπορούμε να λινκάρουμε όλοι αμέσως πράγματα στα stories μας, αφού θα γίνει πιλοτικά στην αρχή για μερικούς μόνο χρήστες, σύντομα ελπίζουμε να είναι διαθέσιμο σε όλους.

Τέλος, το Boomerang, αν και δεν είναι εντελώς νέο χαρακτηριστικό, το Instagram διευκολύνει τους χρήστες του, αφού πλέον θα υπάρχει απευθείας η δυνατότητα να δημιουργήσετε βίντεο με Boomerang.

Με τις νέες δυνατότητες που έχει η τελευταία αναβάθμιση του Instagram, η εφαρμογή και τα stories συγκεκριμένα, καταφέρνουν να διαφοροποιηθούν από το Snapchat, μία σύγκριση που γινόταν αυτομάτως όλο αυτόν τον καιρό.