Στην εντατική ο Θάνος Πλεύρης

Στην εντατική ο Θάνος Πλεύρης
Eurokinissi

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζουν ιατρικές πηγές την κατάσταση της υγείας του Θανάση Πλεύρη, ο οποίος εισήχθη χθες, Κυριακή, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου διαπιστώθηκε σοβαρή λοίμωξη.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ υπεβλήθη σε νέα χειρουργική επέμβαση υπό την εποπτεία αγγειοχειρουργού και λοιμωξιολόγου προκειμένου να αντιμετωπιστεί λοίμωξη την οποία υπέστη μετά από χειρουργείο στο γόνατο, το οποίο πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη βδομάδα σε δημόσιο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει λοίμωξη του αναπνευστικού και έχει υποστεί σηπτικό σοκ. Η λοίμωξη του αναπνευστικού προέκυψε έπειτα από παρακέντηση που έκανε στο πόδι και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να πάθει σταφυλόκοκκο.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης εισήχθη χθες, Κυριακή 13/11/16, στις 10.00 π.μ., στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, με εικόνα σήψης.

Είχαν προηγηθεί αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη.

Από τη θεραπευτική ομάδα του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ διενεργήθηκαν και διενεργούνται όλες οι ενδεδειγμένες θεραπευτικές πράξεις, συντηρητικές και επεμβατικές.

Η κατάσταση του ασθενούς εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη».

Περαστικά στον Θάνο Πλεύρη ευχήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας πως είναι αγωνιστής και θα τα καταφέρει.

Δημοφιλή