Χρήσιμες προτάσεις για να κάνετε οικονομία στο ρεύμα

Χρήσιμες προτάσεις για να κάνετε οικονομία στο ρεύμα
nrg

Μήπως βλέπετε τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας να είναι «φουσκωμένος» και δεν μπορείτε να βρείτε τον λόγο; Πλέον, όλα τα νοικοκυριά προσπαθούν με κάθε τρόπο να κάνουν οικονομία, ώστε να βάζουν κάποια χρήματα στην άκρη και, πραγματικά, είναι εφικτό να εξοικονομήσει κανείς χρήματα κάνοντας οικονομία στην ενέργεια που καταναλώνει στο σπίτι. Άλλωστε, μία καλύτερη, οικονομικότερη και πιο ποιοτική ζωή μπορεί να γίνει πράξη μέσα από μικρότερες, αλλά και πιο άμεσες και δραστικές αλλαγές.

Η πραγματική οικονομία στο ρεύμα έρχεται μήνα-μήνα μέσα από τους λογαριασμούς που πληρώνουμε, οπότε μια άμεση και εύκολη αλλαγή για την οικονομία στο ρεύμα του σπιτιού σας, είναι η αλλαγή παρόχου για να απολαμβάνετε πλέον πολύ χαμηλότερες χρεώσεις. Η εταιρία nrg, μέλος του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή, έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα τόσων νοικοκυριών και επιχειρήσεων στην Ελλάδα με μία εναλλακτική επιλογή που καλύπτει πραγματικά τις καθημερινές ανάγκες του σημερινού καταναλωτή και επιχειρηματία.

Τα καινοτόμα και ευέλικτα προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος της nrg, παρέχουν έκπτωση που φτάνει το 13% για τα νοικοκυριά και μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και το 25% για τις επιχειρήσεις, σε σχέση με το σημερινό τους λογαριασμό. Επιπλέον, η nrg επιβραβεύει τους πελάτες της και ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που της δείχνουν, με επιπλέον 15% έκπτωση, εάν κάποιος πληρώνει εγκαίρως το λογαριασμό του. Πολύ πιο οικονομικοί λογαριασμοί, από τον πρώτο κιόλας μήνα, γνωρίζοντας ακριβώς τις χρεώσεις και χωρίς να αλλάξει απολύτως τίποτα στην ποιότητα ρεύματος.

Η ιδανικότερη λύση για νοικοκυριά με αυξημένες ανάγκες αλλά και επιχειρήσεις που χρειάζονται δίπλα τους έναν έμπειρο σύμβουλο ενέργειας, κάτι που η εταιρία nrg προσφέρει στις υπηρεσίες της. Μέσα από μια πολύ απλή διαδικασία που γίνεται αυτόματα με 3 απλά βήματα μέσω τηλεφώνου, μπορεί πλέον ο καθένας να καταλάβει τι πληρώνει και γιατί, πόσα κερδίζει το μήνα ενώ για κάθε απορία, με ένα απλό τηλεφώνημα όλα λύνονται. Έτσι, γίνεται η καθημερινότητα όλων πιο απλή και εύκολη και μπορούν πλέον όλοι να απολαμβάνουν κάθε στιγμή, χωρίς κανένα άγχος για την κατανάλωση.

Παράλληλα με την αλλαγή παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος, μια μικρή και σημαντική αλλαγή είναι να γίνεται σωστή χρήση συσκευών. Αυτό σημαίνει ότι τα φώτα πρέπει να σβήνουν όταν βγαίνετε από το δωμάτιο, ο υπολογιστής σας να μην μένει σε κατάσταση αναμονής αλλά να τον κλείνετε κανονικά και οι καφετιέρες και άλλες ηλεκτρικές συσκευές να βγαίνουν από την πρίζα. Μην ξεχνάτε ότι ο θερμοσίφωνας, η ηλεκτρική κουζίνα, ο ηλεκτρικός φούρνος και το ψυγείο είναι μερικές από τις συσκευές που καταναλώνουν την περισσότερη ενέργεια μέσα στο σπίτι.

Μία συσκευή που ίσως δεν περιμένατε ότι καταναλώνει πολλή ενέργεια είναι το σεσουάρ για τα μαλλιά. Σίγουρα, κανείς δεν χρησιμοποιεί το πιστολάκι μαλλιών για πολλή ώρα, αλλά καταναλώνει πολλή ενέργεια. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να αγοράσετε κάποιο το οποίο είναι νέας τεχνολογίας, που καταναλώνει λιγότερη ενέργεια.

Το ψυγείο είναι μία ακόμα συσκευή στην οποία μπορείτε να κάνετε μερικές αλλαγές. Αρχικά, ρυθμίστε τον θερμοστάτη σε μία σταθερή θερμοκρασία. Συνήθως, οι κατασκευαστές έχουν μία συγκεκριμένη προτεινόμενη, επομένως καλό θα ήταν να την ακολουθήσετε. Η πόρτα του ψυγείου δεν πρέπει να ανοίγει και να κλείνει συνεχώς, αλλά και ούτε να παραμένει ανοιχτή για πολλή ώρα. Αν το ψυγείο σας είναι παλιάς τεχνολογίας, σκεφτείτε να το αντικαταστήσετε. Σίγουρα τα χρήματα θα είναι αρκετά, αλλά μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας θα κάνετε οικονομία και θα δείτε μακροπρόθεσμα διαφορά στον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας.

Σκεφτείτε επίσης να αλλάξετε τις λάμπες στο σπίτι σας και να τις αντικαταστήσετε με λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας.

Με αυτές τις μικρές αλλαγές θα δείτε μία μικρή διαφορά στον λογαριασμό κάθε μήνα. Η μεγάλη διαφορά όμως, έρχεται μέσα από την επιλογή της nrg ως το νέο σας πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος. Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με έναν εξειδικευμένο εκπρόσωπο της nrg στο 801 22 22 555 και μάθετε πως μπορείτε να αποκτήσετε χαμηλότερες χρεώσεις για το ίδιο ακριβώς ρεύμα!

Τώρα η ενέργεια είναι πιο οικονομική για όλους!