ΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/11/2016 03:52 EET | Updated 15/11/2016 07:18 EET

Aίσιο τέλος στην εξαφάνιση Κρητικού επιχειρηματία που αγνοείτο επί τρία χρόνια

ASSOCIATED PRESS
A homeless woman is seen near her belongings in central Athens, early Wednesday, May 13, 2015. Greece, which is in the midst of protracted bailout talks with creditors, is now officially in recession again according to data released Wednesday, less than a year after it emerged from a six-year depression. (AP Photo/Petros Giannakouris)

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός 51χρονου από το Ηράκλειο Κρήτης ο οποίος αγνοείτο εδώ και τρία χρόνια και εντοπίστηκε χθες, τη Δευτέρα στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Ο λόγος για τον Μηνά Αργυρίου, έναν Κρητικό επιχειρηματία, που έχοντας υποστεί τις βαριές συνέπειες της κρίσης, τον Φεβρουάριο του 2013 έκλεισε τα τέσσερα καταστήματα του και έφυγε για την Αθήνα.

Έκτοτε φίλοι και συγγενείς του 51χρονου προσπαθούσαν συνεχώς, αλλά μάταια, να έρθουν σε επαφή μαζί του.

«Τον λύγισε η κρίση...»

Ένας από τους πιο στενούς του φίλους, ο Παναγιώτης Γιακουμετής αποφάσισε να απευθυνθεί στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», προκειμένου να ενισχυθούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του μέσα από τις μαρτυρίες τηλεθεατών .

«Η κρίση τον διέλυσε κι έκλεινε τα μαγαζιά του το ένα μετά το άλλο. Ήταν καλοσυνάτος και χαμογελαστός, δεν ξέρω τι απέγινε…», περιέγραφε ο ιδιοκτήτης καφενείου Λάμπρος Λαμπράκης, που βρίσκεται κοντά στο μαγαζί που διατηρούσε ο κ. Αργυρίου.

«Τον γνωρίζω χρόνια, είχε τέσσερα μαγαζιά στην περιοχή. Πρόκειται για εξαιρετικό άτομο. Κανείς δεν ξέρει τι του συνέβη, χάθηκε ξαφνικά…», σχολίαζε ένας γείτονας του 51χρονου.

Βρέθηκε σε χώρο αστέγων

Τελικά, μετά από την κινητοποίηση τηλεθεατών και εθελοντών ο πρώην Κρητικός επιχειρηματίας εντοπίστηκε σε χώρο αστέγων στα βόρεια προάστια, όπου του είχε παραχωρηθεί και στον οποίον διέμενε το τελευταίο διάστημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους ο 51χρονος δεν είχε έρθει σε επικοινωνία με τους οικείους του.

Sponsored Post