H συγκινητική ιστορία ενός 9χρονου από τη Σύρο: Έπεσε θύμα bullying επειδή μάκραινε τα μαλλιά του για να τα δωρίσει σε παιδιά με καρκίνο

Eννιάχρονος από τη Σύρο έπεσε θύμα bullying επειδή μάκραινε τα μαλλιά του για να τα δωρίσει σε παιδιά με καρκίνο

Σε θύμα χλευασμού από τους συμμαθητές του είχε μετατραπεί ένας ανήλικος από τη Σύρο, ο οποίος σε ηλικία μόλις εννέα ετών παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς σε όλους μας.

Ο μικρός προσπαθούσε να μακρύνει τα μαλλιά του επί δύο ολόκληρα χρόνια. Όταν τελικά τα κατάφερε και τα μαλλιά του έφτασαν μέχρι τη μέση του ο μικρός τα χάρισε σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Η μητέρα του γνωστοποίησε τη συγκινητική ιστορία του εννιάχρονου μέσω μίας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook στην οποία αναφερόταν στη μεγάλη απόφαση του γιου της και για τα όσα πέρασε στην προσπάθεια του να πετύχει τον στόχο του. «Κάποιοι τον κορόιδευαν, οι περισσότεροι τον μπέρδευαν με κοριτσάκι,κάποιοι κατά λάθος, κάποιοι επίτηδες. Θα μπορούσε να τα είχε παρατήσει και να μη φτάσει στο στόχο που είχε βάλει. Παρ' όλα αυτά εκείνος ,αν και μικρός στην ηλικία, έδειξε πόσο μεγάλος είναι! Μπράβο γιε μου!», έγραψε χαρακτηριστικά στην εν λόγω ανάρτηση η περήφανη μητέρα.

Δημοφιλή