Πως μια γυναίκα έβγαλε 1.000.0000 δολάρια μέσα σε μία ημέρα από μια και μόνο ιδέα

Πως μια γυναίκα έβγαλε 1εκατ. δολάρια μέσα σε μία ημέρα από μια και μόνο ιδέα
Goat looking at camera
PhotoAlto/Odilon Dimier via Getty Images
Goat looking at camera

Σίγουρα έχετε ακούσει την περίφημη φράση «δεν θέλει κόπο, τρόπο». Και σίγουρα κάποια στιγμή στο άκουσμά της έχετε εκνευριστεί, κυρίως γιατί έχει μέσα της πολύ αλήθεια.

Και αυτή η είδηση έρχεται να ενισχύσει αυτή την άποψη (και είναι επίσης πολύ πιθανό να σας εκνευρίσει).

Ενώ κάποιοι εξ ημών λοιπόν δουλεύουμε για 20 με 30 ευρώ «καθαρά» την ημέρα, μια γυναίκα μέσα ένα μόλις 24ωρο κατάφερε να βγάλει 1εκατ δολάριο και μάλιστα χωρίς να διαπράξει κανένα αξιόποινο αδίκημα. Πως το έκανε; Πολύ απλά είχε μια απλή όσο και πιασάρικη ιδέα και έκανε τη σωστή κίνηση τη σωστή στιγμή.

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην φαρμακοποιό Danielle Di Pilla, η οποία έφτιαξε ένα σαπούνι από φρέσκο γάλα κατσίκας για να βοηθήσει πελάτες της που παρουσιάζουν δερματικά προβλήματα και κυρίως εκζέματα.

Και το θαύμα του 1εκατ δολαρίων έγινε όταν μέσα σε μία μόλις ημέρα πούλησε 350.000 πλάκες σαπουνιού στην Κίνα...

Η φαρμακοποιός φρόντισε να αποκτήσει πρόσβαση στην κινεζική αγορά μέσω μιας αλυσίδας προϊόντων στην Αυστραλία όπου ζει και φρόντισε να διαθέσει τα σαπούνια της την Ημέρα των Singles (Singles Day) μια ανεπίσημη αργία στην Κίνα που είναι συνδεδεμένη με τα διαδικτυακά ψώνια – και είναι ένα από τα κατορθώματα της Alibaba.

Σήμερα η Pilla απασχολεί 12 υπαλλήλους και έχει λανσάρει 40 ακόμη προϊόντα τα οποία, μεταξύ άλλων, διατίθεται και στην ιστοσελίδα The Goat Skin Care

Για την ιστορία το συγκεκριμένο σαπούνι, διατίθεται οn line για 3,6 δολάρια.