ΔΙΕΘΝΕΣ
19/11/2016 09:35 EET | Updated 19/11/2016 09:35 EET

Ιερόδουλες στη Βρετανία έφτιαξαν site στο οποίο βαθμολογούν τους πελάτες τους

sexual services
Andrew Bret Wallis via Getty Images
sexual services

Iερόδουλες στη Βρετανία έχουν φτιάξει ένα οnline forum στο οποίο βαθμολογούν τους πελάτες τους. Στον συγκεκριμένο ιστότοπο οι γυναίκες αναφέρουν ιστορίες στις οποίες μερικές από αυτές έχουν πέσει θύματα βίαιης συμπεριφοράς ή ακόμα και ληστείας από πελάτες τους και προειδοποιούν τις συναδέλφους τους ούτως ώστε να προφυλάσσονται από επικίνδυνους άνδρες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το forum τους δίνει επίσης τη δυνατότητα να μιλούν για πελάτες που αρνούνται να τις πληρώσουν και επίσης μοιράζονται τις ανησυχίες τους για τους άνδρες που αρνούνται να φορέσουν προφυλακτικό κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους συνευρέσεων.

Σε μία από τις πιο ανατριχιαστικές περιγραφές που έγιναν στον ιστότοπο μία κοπέλα εξομολογήθηκε λεπτό προς λεπτό τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε όταν ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο με έναν πελάτη δύο άγνωστοι τους επιτέθηκαν βίαια. Η κοπέλα περιέγραψε μάλισταν την επίθεση ως ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σε ένα άλλο thread που δημιουργήθηκε αυτή τη βδομάδα προειδοποιεί τις γυναίκες για έναν ληστή που κινείται στο Μπέντφορντ καθώς και για έναν επιθετικό άνδρα που έχει δημιουργήσει προβλήματα σε ιερόδουλες που ζουν στο Λονδίνο.

Σε περιπτώσεις που οι γυναίκες βρίσκουν κοινά στοιχεία, μοιράζονται τους αριθμούς τηλεφώνων που τους έδωσαν οι πελάτες τους με την επικίνδυνη συμπεριφορά - κρατώντας κρυφά μόνο τα δύο τελευταία ψηφία-.

Μάλιστα μία συνοδός που είχε μόλις ανταλλάξει τον αριθμό της με έναν πελάτη που είχε συμπεριφερθεί αλλόκοτα σε μία συνάδελφό της ζήτησε ευχαριστώ από την ομάδα που δημοσίευσε τον αριθμό και την έσωσε.

Sponsored Post