20 χρόνια χωρίς την πριγκίπισσα Diana: Το Παλάτι οργανώνει έκθεση αφιερωμένη στην γκαρνταρόμπα της

LONDON, UNITED KINGDOM - DECEMBER 09:  Diana, Princess Of Wales At Leprosy 'success And Challenge: A Celebration Of 30 Years Of Ilep' Aspatron Of The Leprosy Mission In Great Britain At The Wellcome Trust, London.  (Photo by Tim Graham/Getty Images)
LONDON, UNITED KINGDOM - DECEMBER 09: Diana, Princess Of Wales At Leprosy 'success And Challenge: A Celebration Of 30 Years Of Ilep' Aspatron Of The Leprosy Mission In Great Britain At The Wellcome Trust, London. (Photo by Tim Graham/Getty Images)

To Kensington Palace έδωσε στην δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με την έκθεση που πρόκειται να γίνει και θα επικεντρώνεται στο αδιαμφισβήτητο στιλ της πριγκίπισσας Diana. H έκθεση θα ανοίξει για το κοινό στις 24 Φεβρουαρίου, ημερομηνία που σηματοδοτεί 20 χρόνια από τον θάνατό της στο Παρίσι, στις 31 Αυγούστου του 1997.

«Η έκθεση θα φέρει μαζί μία εκπληκτική συλλογή από ρούχα, από εντυπωσιακές βραδινές τουαλέτες που φορέθηκαν σε αρραβώνες την δεκαετία του '80 μέχρι τα σικ ταγέρ Catherine Walker, που ήταν στην γκαρνταρόμπα της Diana την δεκαετία του '90», αναφέρει το Παλάτι.

«Θα διερευνηθεί ακόμα και η σχέση της πριγκίπισσας με τους αγαπημένους της σχεδιαστές, μέσα από τα πρωτότυπα σχέδια, που δημιουργήθηκαν για εκείνη», συμπληρώνει.

Η έκθεση που θα έχει τίτλο «Diana: Her Fashion Story» θα είναι μέσα στο παλάτι του Kensington, αλλά και τους κήπους, όπου έζησε η Diana για 15 χρόνια.