ΔΙΕΘΝΕΣ
21/11/2016 04:45 EET | Updated 21/11/2016 04:45 EET

Οι Coldplay κατηγορούνται ότι βεβήλωσαν την ινδική σημαία

Michael Zorn/Invision/AP
Chris Martin of Coldplay performs at The Budweiser Made In America Festival on Sunday, Sept. 4, 2016, in Philadelphia. (Photo by Michael Zorn/Invision/AP)

O Κρις Μάρτιν, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Coldplay κατηγορείται ότι βεβήλωσε την ινδική σημαία επειδή κατά τη διάρκεια ενός σόου του την είχε τοποθετήσει στην πίσω τσέπη του τζιν παντελονιού του, όπως αναφέρει το Russian Today.

Οι Coldplay έδωσαν μία συναυλία μπροστά σε κοινό 80.000 ατόμων για το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολίτη στην Μουμπάι. Η συναυλία διήρκεσε για περίπου μίαμιση ώρα και κάποια στιγμή κατά τη διάρκειά της ο τραγουδιστής έβαλε τη σημαία στο παντελόνι του με συνέπεια σήμερα να κατηγορείται από τον ηγέτη του Ινδικού Εθνικού Κογκρέσου,Nawab Malik, ότι προσέβαλε την Ινδία με αυτήν του την κίνηση.

Ο Malik απαίτησε από τον τραγουδιστή να ζητήσει συγγνώμη, έχοντας τη συναίνεση και του κυβερνώντος κόμματος Bharatiya Janata.

Πάντως το πλήθος που παρακολούθησε τη συναυλία δεν έδειξε να έχει κάποιο πρόβλημα με την τοποθέτηση της σημαίας στο συγκεκριμένο σημείο, με πολλούς από αυτούς μάλιστα να κάνουν αναρτήσεις στο Τwitter εκφράζοντας την αντίθεσή τους.

«Οι Coldplay δεν βεβήλωσαν την ινδική σημαία. Ο Nawab Malik του Ινδικού Εθνικού Κογκρέσου έχει βεβηλωμένη λογική».

Από την πλευρά τους οι Coldplay ευχαρίστησαν την Ινδία για τη φιλοξενία της αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν σχολιάσει κάτι για όσα τους προσάπτουν.

Sponsoed Post