ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21/11/2016 13:46 EET | Updated 21/11/2016 13:46 EET

Αρκούδες χορεύουν στον ρυθμό του Jungle Boogie και ξεσηκώνουν το διαδίκτυο

YouTube

Το κανάλι BBC Earth στο YouTube μας έχει προσφέρει μερικά από τα πιο επικά βίντεο που έχουν υπάρξει ποτέ με πρωταγωνιστές ζώα. Μετά την κινηματογραφική καταδίωξη ενός ιγκουάνα από μια ομάδα φιδιών -τα οποία φαίνονται να είχαν σχεδιάσει τον τρόπο που θα εξουδετέρωναν το θύμα τους-, το κανάλι δημοσίευσε ένα λιγότερο οδυνηρό βίντεο: τον χορό των αρκούδων.

Οι κινηματογραφιστές τοποθέτησαν κάμερες σε δέντρα και θάμνους στα βραχώδη όρη του Καναδά σε μια προσπάθεια να καταγράψουν μια αρκούδα Γκρίζλι. Μόνο που η φύση τους επιβράβευσε με κάτι πολύ περισσότερες: μια παρέα αρκούδων να ξύνουν ρυθμικά τις πλάτες τους σε κορμούς δέντρων.

Με χιουμοριστική διάθεση, η παραγωγή του BBC Earth συνέλεξε τα αρχεία, τα «έδεσε» μεταξύ τους στο μοντάζ και τα «έντυσε» με το τραγούδι «Jungle Boogie» (ο χορός της ζούγκλας). Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σημείωση συντάκτη: Η HuffPost Greece σε καμία περίπτωση δεν στηρίζει την εκμετάλλευση των αρκούδων από διασκεδαστές των δρόμων ή το έθιμο των αρκουδιάρηδων.

Sponsored Post