ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21/11/2016 05:58 EET | Updated 21/11/2016 08:03 EET

Η φύση είναι τρομακτική! Τζάγκουαρ επιτίθεται σε αλιγάτορα και τον τρώει

Μια απίστευτη σκηνή κατέγραψε και πρόσφερε στους τηλεθεατές του το Planet Earth II. Ένα τζάγκουαρ επιτίθεται σ΄έναν αλιγάτορα κάιμαν και τον γραπώνει από τον λαιμό.

Το αιλουροειδές βουτάει μέσα στο θολό ποτάμι και αρπάζει τον αλιγάτορα σέρνοντας τον έξω από το νερό για να του προσφέρει ένα αργό και βασανιστικό τέλος.

Πρόκειται για την εκπομπή που παρουσιάζει ο κορυφαίος Sir David Attenborough  από τα πυκνά δάση και ζούγκλες της Βραζιλίας και της Μαδαγασκάρης.

Αν και η εκπομπή είχε να κάνει με τη χλωρίδα και την πανίδα συνέβη το απρόβλεπτο γεγονός. Ο Attenborough χαρακτήρισε τους ιαγουράρους ως τους δολοφόνους των δολοφόνων.

Αυτά τα ζώα ξέρουν πως να σκοτώσουν έναν αλιγάτορα. Τα δαγκώνουν στο πίσω μέρος του κρανίου όπου είναι και το πιο αδύναμο σημείο τους.

Στην ίδια εκπομπή πριν από μερικές εβδομάδες οι τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο ανατρίχιασαν κυριολεκτικά όταν είδαν ένα μικρό ιγκουάνα, το οποίο μόλις είχε βγει από το αυγό του, να κάνει μια απίστευτη κούρσα, ενώ δεκάδες φίδια αναδύονται γύρω του και του επιτίθενται.

Sponsored Post