Γυναίκα στην Αυστραλία εγκατέλειψε τις 14 γάτες της και αυτές άρχισαν να τρώνε η μία την άλλη. Επιβίωσε μόνο μία

Γυναίκα στην Αυστραλία εγκατέλειψε τις 14 γάτες της και αυτές άρχισαν να τρώνε η μία την άλλη. Επιβίωσε μόνο μία
Naoyuki Chinen

Μια γυναίκα από την Αυστραλία θα παρακολουθείται επί ένα χρόνο από τις αρχές και δεν θα μπορεί να υιοθετήσει ξανά κατοικίδια ζώα, καθώς κρίθηκε ένοχη για την εγκατάλειψη των 14 γατών της, οι οποίες αναγκάστηκαν να καταφύγουν στον κανιβαλισμό για να επιβιώσουν.

Μέλη του RSPCA (οργάνωση για την προστασία των ζώων στην Αυστραλία) εισέβαλαν στο σπίτι της 43χρονης πέρυσι τον Σεπτέμβριο, όπου βρίσκονταν εγκλωβισμένες 14 γάτες. Ο χώρος ήταν γεμάτος περιττώματα και η πλειοψηφία των ζώων είχαν χάσει την ζωή τους είτε από την πείνα, είτε από τις επιθέσεις των άλλων γατών που ήθελαν να τραφούν με το κρέας τους. Παρόλα αυτά, ένας γάτος κατάφερε να διασωθεί από τις αρχές και πλέον έχει υιοθετηθεί από μια οικογένεια. Το σώμα του ήταν αποστεωμένο και οι διασώστες το ονόμασαν Trooper (στρατιώτη) λόγω της ικανότητάς του να επιβιώσει κάτω από τόσο αντίξοες συνθήκες.

Δεν είναι γνωστό για πόσο διάστημα οι γάτες βρίσκονταν σε συνθήκες πλήρους εγκατάλειψης, ούτε εάν η 43χρονη έμενε μέχρι τέλους στο συγκεκριμένο σπίτι. Οι αρχές της Αυστραλίας έκαναν έκκληση στους πολίτες να δίνουν τα ζώα που δεν μπορούν να φροντίσουν προς υιοθεσία και να μην τα αφήνουν να πεθάνουν από την πείνα. Σύμφωνα με το BBC, τα μέλη του RSPCA βρέθηκαν αντιμέτωποι με σκηνές φρίκης στο σπίτι της γυναίκας και «θα περάσει καιρός μέχρι να βγάλουν αυτές τις εικόνες από το μυαλό τους».

Δημοφιλή