Κάθε μέρα, ο κόσμος μας ξεκινά από την ίδια αφετηρία

Κάθε μέρα, ο κόσμος μας ξεκινά από την ίδια αφετηρία
Nescafé

Είναι σχεδόν χαοτικό να σκεφτείς πόσα πράγματα μας ενώνουν μεταξύ μας. Τα συναισθήματα, οι στιγμές, οι έγνοιες και οι λέξεις. Το πώς κινούμαστε και πώς μιλάμε, το πώς επικοινωνούμε, πώς ερωτευόμαστε και πώς νιώθουμε όταν ξαπλώνουμε το βράδυ να κοιμηθούμε. Πόσο μεγάλη είναι η σκέψη ότι την ίδια ώρα που παίρνουμε στα χέρια μας μια κούπα ζεστού καφέ το πρωί για να μας αφυπνίσει με τη μυρωδιά και την έντονη γεύση του, τόσοι άλλοι άνθρωποι κρατούν ήδη μια ίδια κούπα καφέ στα χέρια.

Είναι κάποιοι άνθρωποι που ξεκινούν τον κόσμο μας κάθε μέρα πριν από εμάς για εμάς.

Ο Nescafé ετοίμασε αυτό το υπέροχο βίντεο για να ευχαριστήσει εκείνους που ξυπνούν πριν από εμάς κάθε πρωί και ξεκινούν το κόσμο για εμάς. Όλους εκείνους που όταν εμείς ρίχνουμε μια νυσταγμένη ματιά στο δρόμο παραμερίζοντας την κουρτίνα, είναι ήδη εκεί, ξύπνιοι, έτοιμοι για την ημέρα που έχει ξημερώσει πολύ πριν χτυπήσει το δικό μας ξυπνητήρι.

Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που κάνουν τον δικό μας καλύτερο ακριβώς επειδή έχουν φροντίσει να βάλουν σε λειτουργία της μηχανές αυτής της γης την ώρα που εμείς απολαμβάνουμε τις τελευταίες ώρες του ύπνου μας. Κι αν το σκεφτείς είναι αλήθεια ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είδες και στο βίντεο, οι γιατροί και οι πιλότοι, οι οδοκαθαριστές και οι ψαράδες, ανήκουν σε μια ομάδα ανθρώπων που δεν γνωρίζει χρόνο, δεν γνωρίζει ωράριο. Μία ομάδα ανθρώπων που είναι εκεί κάθε μέρα για εμάς, είτε προλαβαίνουμε να σκεφτούμε ότι ο κόσμος που αντικρίζουμε κάθε πρωί οφείλεται σε εκείνους είτε όχι. Άνθρωποι που κάθε μέρα ξεκινούν τον κόσμο μας.

Εκείνοι με την κόκκινη κούπα Nescafé στο χέρι.

Sponsored by Nescafé