Υπάρχουν αποδείξεις πως ο Carl θα πεθάνει και οι φαν του The Walking Dead έχουν αρχίσει να αγχώνονται

Υπάρχουν αποδείξεις πως ο Carl θα πεθάνει και οι φαν του The Walking Dead έχουν αρχίσει να αγχώνονται
AMC

Εδώ και κάμποσο καιρό τα πράγματα δεν δείχνουν και πολύ αισιόδοξα για τον Carl Grimes του The Walking Dead.

Πρώτα τον πυροβόλησαν στο μάτι, έπειτα οι Σωτήρες κατέλαβαν τον έλεγχο της Αλεξάνδρειας και τώρα ο Carl αποφάσισε να κυνηγήσει τον Negan για να πάρει εκδίκηση, παρότι οι ικανότητές του στη σκοποβολή είναι κάπως έτσι:

Ναι, όχι και οι καλύτερες. Τώρα όμως, η κατάσταση χειροτέρεψε.

Υπάρχει μια (αρκετά βάσιμη) φήμη πως ο Carl Grimes θα πεθάνει σύντομα στο The Walking Dead, προκειμένου ο Chandler Riggs, ο ηθοποιός που τον υποδύεται δηλαδή, να μπορέσει να πάει στο πανεπιστήμιο.

Ο Riggs είχε ανακοινώσει τα σχέδια για τις σπουδές του, νωρίτερα μέσα στον Νοέμβριο, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Έπειτα, ο πατέρας του ανέβασε μια φωτογραφία στο δικό του λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας πως ο γιος του ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του με τη σειρά. Και, όπως ήταν αναμενόμενο, οι φαν άρχισαν να αγχώνονται. Οι φαν που συμπαθούν τον χαρακτήρα του Carl, έστω.

Completed 7 years on TWD! #freedom #thewalkingdead

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης William Riggs (@dadszombieroadtrip) στις

Ναι, καλά διαβάσατε, ο William Riggs, έβαλε το hashtag #freedom στο τέλος της πρότασής του.

Το Comicbook.com μάλιστα δημοσίευσε ένα ακόμα, μεγαλύτερο, μήνυμα που έγραψε ο πατέρας του ηθοποιού στο Facebook, το οποίο όμως λίγο αργότερα έσβησε (προφανώς γιατί η παραγωγή του TWD του έβαλε χέρι).

«Το 7ετές συμβόλαιο ολοκληρώθηκε! Είμαι ευγνώμων στο AMC, στο καστ και το συνεργείο και στους φαν του TWD και κυρίως στον Chandler που ήταν πάντα αφοσιωμένος 100%. Είτε αυτό σήμαινε πως έπρεπε να σηκώνεται στις 4 το πρωί, να δουλεύει μέσα στο κρύο μετά τις 2 τα ξημερώματα, να αφήνει πίσω τους φίλους του και την ελευθερία των παιδικών χρόνων, να παλεύει για να αναπληρώσει χαμένα μαθήματα στο σχολείο, τα έκανε όλα χωρίς να παραπονιέται και με έκανε πάντα περήφανο που είμαι πατέρας του».

Να ετοιμαζόμαστε, δηλαδή, να αποχαιρετήσουμε τον Carl από τη σειρά;

Οι φαν του κόμικ ξέρουν πως ο Carl έχει ακόμα να παίξει έναν σημαντικό ρόλο στο The Walking Dead, ενώ ο δημιουργός του κόμικ και της σειράς, Robert Kirkman, είχε πει σε μια συνέντευξη στο Reddit πως ο Carl είναι ο αγαπημένος του χαρακτήρας. Θα ήταν λοιπόν περίεργο τόσο για αυτόν όσο και για τον showrunner της σειράς, Scott Gimple, να τον σκοτώσουν τόσο σύντομα.

Το Auburn University, στο οποίο θα πάει να σπουδάσει ο Riggs, είναι σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο από την τοποθεσία που γίνονται τα γυρίσματα της σειράς, στη Georgia. Άρα δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να συνεχίσει στη σειρά παράλληλα με τις σπουδές του.

Επίσης, όσον αφορά στο συμβόλαιο, ο Andrew Lincoln και ο Norman Reedus φέρεται να διαπραγματεύτηκαν πρόσφατα τα δικά τους συμβόλαια για την 8η σεζόν. Ακόμη κι αν το συμβόλαιο του Riggs έληξε, αυτό δεν σημαίνει πως θα φύγει από τη σειρά.

Στην ίδια συνέντευξη στο Reddit βέβαια, ο Kirkman αστειεύτηκε πως θα σκοτώσει τον Carl. Απαντώντας σε έναν φαν που του ζήτησε να του πει ένα spoiler, ο Kirkman είπε:

«Για τι spoiler μιλάς; Δεν καταλαβαίνω σε ποιο spoiler αναφέρεσαι. Πραγματικά δεν μου αρέσει να χαλάω έτσι τυχαία την κατάσταση σε τέτοια θέματα. Ο Negan σκότωσε τον Carl;»

Στο παρελθόν, ο Kirkman είχε αστειευτεί και για τον επικείμενο θάνατο του Glenn, του χαρακτήρα του Steven Yeun, λέγοντας πως θα πεθάνει από το ρόπαλο του Negan. Όπως κι έγινε.