Οι 5 καλύτερες χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις του 2016 (μέχρι τώρα)

Οι 5 καλύτερες χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις του 2016 (μέχρι τώρα)
YOUTUBE

Όπως κάθε Χριστούγεννα έτσι και φέτος οι χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους. Η αρχή έγινε με την πολυαναμενόμενη διαφήμιση του John Lewis, η οποία μας έφτιαξε το κέφι, αλλά και με την διαφήμιση από το Κέντρο Έρευνας για το Αλτσχάιμερ της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία είχε στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με την άνοια.

Επειδή, όμως, τα Χριστούγεννα δεν είναι ποτέ αρκετά και πάντα χρειαζόμαστε λίγη θετική ενέργεια, βρήκαμε 5 ακόμα υπέροχες χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις οι οποίες θα σας κάνουν να χαμογελάσετε.

Christmas Moments

Η Lidl στην Ιρλανδία αποφάσισε να συγκινήσει τους καταναλωτές της με μία απλή ιστορία μίας οικογένειας, που έχει έναν ιδιαίτερο καλεσμένο.

The Greatest Gift

Είναι αστεία, είναι γιορτινή και είναι κινούμενα σχέδια.

#iProtectTigers

Η φύση μας χρειάζεται. Αυτό είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που θέλει να στείλει η WWF μέσα από την διαφήμισή της με την τραυματισμένη τίγρη και την οικογένεια που προσπαθεί να την κάνει καλά.

Christmas With Love From Mrs Claus

O Άγιος Βασίλης ενώνει τις δυνάμεις του με την γυναίκα τους στην διαφήμιση των Marks & Spencer και η σκηνή με την μικρή Άννα που ανοίγει το δώρο της, δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους.

The Gift Of Beauty

Το Boots επειδή γνωρίζει πολύ καλά ότι μερικοί άνθρωποι θα αναγκαστούν να κάνουν γιορτές μακριά από την οικογένειά τους, οπότε επέλεξε μερικές νοσοκόμες, γιατρούς και άλλες γυναίκες που δεν θα κάνουν Χριστούγεννα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τους έκανε makeover.

Δημοφιλή